NuffnangX

Friday, April 3, 2009

CiTeR HaRi NiE

pg td aku jd runner lg..aku kena pergi s.alam sbb nak bayar payment kat customer..hishhh berat jea hati aku nak pergi..bosan la..aku drive keta ngan lampu minyak dah menyala..aku bawak jea klu berhenti tgh jalan layan ker jea..malas tul la nak singgak stesyen minyak..mmg tak suker pun isi petrol keta aku tu..nsb baik la keta aku tu tak berhenti tgh jalan sampai gak aku kat opis semula..blk td pun aku tak isi lg petrol keta aku..malas lagi iskiskisk teruk tul penyakit malas nak isi petrol keta nie..pg esok ajer la aku isi petrol..

lunch td aku lunch sama ngan zura dan shumie..kesian kat shumie ialah time dia lunch kol 12.30pn - 1.30pm..aku ngan zura plak kol 1pm-2pm..jd mmg berbeza la..semlm plan shumie akan minta kebenaran dr bos dia nak kuar lunch kol 1pm..tapi ari nie jd lain plak..bos dia tak benarkan dia kuar kol 1pm klu bos dia bg kuar kol 1pm nnti time changing plak..apa la bos shumie tu bg la bkn pernah minta pun baru nie la 1st time nak request..

tapi kan shumie taknak cancel lunch kami td sbb kesian kat kami sbb dia dh plan nak lunch sama kan..kami smp kat pizza hut pun kol 1.15pm..cuma ada 15 minute lg kami nak borak..shumie plak cuma tu la dia nak mkn..kesian kan..bengang gak kat bos minah nie..kesian dia mkn terkocoh2..pas shumie msk opis, aku n zura smbg la mkn cam biasa..tapi tu la pizza kami tak abis pun..shumie order tuk 4 org mkn..order tuk 4 org sbb ingat idah jd nak lunch sama2..tapi last minute idah cancell plak..jd kami bantai abis kan tuk idahh..yg ada balance zura bwk blk ke opis..

hari nie bos aku dh blk jd esok confirm msk opis..bgs gak, aku tak gaji lg nie..klu org lain dh abis gaji kot..cuma aku jea tak bergaji lg uwaaaaaaaaa



byknya duit ko mie..belanjer jea la kami nie


aku n zura


tgk licinnnnnnnnnn


licin sbb zura n shumie tapau bwk blk opis



3 kata-kata indah:

chugie said...

bestnye korg leh lunch sesame.. na, aku pn baru dpt gaji gak ni. So tgh kaya.. org lain dh abis pun gajinye kn??hehehe

zh-ena said...

chugie - emmm dh dpt ko gaji erk..aku jea blm mungkin mggu dpn kot..

antalya said...

korang rajin lunch sesama ek.syok ar.sy selalu lunch dpn pc je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha