NuffnangX

Wednesday, April 22, 2009

CSI : Crime Scene Investigation

saper layan citer CSI tak kesah la CSI, CSI MIAMI, CSI NY semua nyer aku layan..mmg best n syorkkkk..aku terjebak tgk citer nie dari sayang n dr shumie..sebelum kawen shumie selalu la citer pasal CSI, aku plak asyik la melangok bila dia ckp, tak suker dgr aku pun layan gak..sayang plak mmg layan citer nie jadi bila dah kawen lagi la aku suker kan..sbb ader teman tuk sembang citer nie..

kekadang klu ada yg suspen, mula la kami berdua berteka-teki n finally tgk saper yg teka betul..semalam SCI NY dah start..korang tgk ker??

mlm nie plak CSI..kecewanya bila Grissom letakkan jawatan..pengantinya plak macam fimiliar la plak..tapi tu kan kuatnya kuasa cinta..sbb nak kejar semula cinta Sara, Grissom sggp letakkan jawatan n pergi ke hutan utk bertemu buah hati..

harap pas nie wpun Grissom takder, CSI tetap best n jadi santapan aku setiap hari rabu malam..






pengorbanan dlm percintaan

Ray Langston
Catherine Willows
Nick Stokes
Greg Sanders
Capt. Jim Brass
Albert Robbins
David Hodges
David Phillips
Riley Adams
watak2 dlm CSI - korang suker saper



12 kata-kata indah:

Zura said...

aku pun minat gak tgk cite nie cume xberkesempatan nk ngadap tiap2 minggu..aku nie klau minat tgk watak dlm cite pun sekejap je...pastue dh xminat...

yg menarik minat aku ngan cite nie cara drg investigate satu2 kes tue...mmg marvelous...dr situ dptlah study sikit2 psl forensik nie...

chugie said...

yeeeee... aku pn layan gak cite ni. Cume lately aku x berkesempatan nk layanzzz.. penat ar. Aku layan sume CSI (miami, vegas, NY) n lg satu the-very-superb NCIS..owh, aku mmg suke tul.

norainiammran said...

ain tak suka CSI ni sebab kena tengok dari awal. kalau dari tengah-tengah ni kang tak faham laaa langsung apa citenya.. kami pula jenis tak ingat waktu siaran TV.. bila bukak TV jumpa cite apa-apa main tengok je.. biasanya suka tengok cite melayu laa.. heheh

Molly Polly said...

CSI ni memang best layan...walaupun gue tak selalu tgk tv tapi cerita yang mampu membuatkan kita berfikir dan berteka-teki memang bagus untuk mencuci otak yang berkarat sebab dah lama tak berfikir... especially my self...ape pun...Detective Conan pun bagus gak...hehehehe

chik star said...
This comment has been removed by the author.
chik star said...

saye layan.
best kan.
klo sehari layn dvd ni pon sya sngop.

suspennnn
:)

Mak Su said...

csi season dah start? malam tadi nk tgk, mmg nk tgk sgt, as usual. tapi tepat kul seploh malam, maksu ngantuk giler, trus tidoq :(

lannida said...

aku pun layan cite CSI. tapi aku minat gler CSI NY n MIAMI.

~dARlee zURiS~ said...

csi..mana2 pun memang best!
zuris lagi suka csi ny.
suka mac taylor tu
hehee...

saya said...

ena, saya pon mmg suka je csi ni. menarik. baru la interesting nak tgk takde la asyik topik cintan cintun je. eh.. cast tu ada lagi sorang tertinggal la.. saya la tu. hwuahhahaha....

zh-ena said...

zura - aku akan spend kan masa utk ngadap citer nie..klu tertido aku akan pastikan ari ahad aku kena tgk

chugie - ncis pun aku layannnnnnnnnn gak..mmg best kan

ain - try layan la ain mmg best..apa kata wat jadual jd sng la ingat :D

molly - ha;ah kan..time kat kolej dulu aku ngan sally layan beli komik dec. conan tau

zh-ena said...

chik star - suspen n thriller kan as

maksu - ala maksu jgn risau, ari ahad nie runner tgk smp abis

lanida - semua csi aku layan idah

zuris - semua layan..best klu tak dpt tgk rasa cam alahai tak bestnyer

ciksaya - hehehehe klu ciksaya jd cast nyer mesti kes tak dpt selesaikan heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha