NuffnangX

Friday, April 24, 2009

KaFe ShAn WeStErN GriLL

sebenarnya tak plan pun nak kuar lunch sama ngan zura..sbb pagi td aku ajak shumie lunch sama, dia dah bawak bekal plak..ajak zura, dia ader hal kena g pejabat pos utk settlekan urusan..jd aku pun malas nak kuar..biasa la kan hari jumaat mmg panas kalau keluar..nnti sakit plak kepala aku..dah la ngantuk sgt nie..

aku sorang jea kat opis hari nie..opis yg kat SS2 semua staff termasuk bos aku pergi sabah..kat subang nie plak aku ngan bdk baru jea..hari nie plak bdk nie tak dtg jd tggl la aku sorang jea kat opis nie..bosan gila..rasa cam nak balik jea..

dlm kol 1.15pm, zura call ajak lunch same2..dia ckp urusan dia kat pejabat opis kejap jea, amik jea no terus dah kena pggl..bagus la mcm tu erk..jd kami plan jumpa jea kat kafe shan..ikut ajer

mcm biasa la bila mkn kat sini,confirm aku akan amik shark fin n crab meat..sedap..mmg kenyang tak hengat la..

layan jea lunch kami tadi :p



menu utk buat pilihan


watermelon n apple juice kami berdua


shark fin n crab meat soup - sedap n pekat


bee hun tom yam - kongsi mkn ngan zura
takut tak abis nnti membazir plak


banana split kami berdua - idah jgn terliur plak :p


zura yg baik sgttt



13 kata-kata indah:

Wife to Firdaus Ghazali said...

sedapnya....x le nih tgk benda2 mkn...nak mkn je rasanya...

Wife to Firdaus Ghazali said...

sedapnya....x le nih tgk benda2 mkn...nak mkn je rasanya...

zh-ena said...

wife to firdaus - mkn ajer tak kesah la chubby sbb hubby tetap sayang kan :D

atty's said...

alamak terliur tgk banana split tuh

iman said...

ena asal ko puji ra lelebih nie...hehehe dia belanja ko erk..raaaa ktorg bila laik.....ena sdp ker sup shark tue....aku dh terbayang gigi jaws nie;p

chugie said...

emm dapnye na.. nk g try ni. Bile lah gknye berkesempatan. Jeles aku tgok makanan korg arini.

Zura said...

aku pun heran ena ckp aku baik sgt....hahahhaha....dh lah gmbr aku cm org gengster...tangan letak kat kerusi sebelah...

Molly Polly said...

nampak sedap jer semua makanan tuh... sedap sedap.... nampak sedap yang sharkfin soup tu... yummyyyyy

fizz said...

salam..

wah sedapnya makanan tue..lapar plak rsnya bila tengok makanan ni..

norainiammran said...

halahai.. banana split!!! ~meleleh air liur

zh-ena said...

katty - mmg sedap

iman - sajer jae nak puji si ra nie heheheh mmg sedap soup tu..pekat tul la

chugie - jom la dtg sini, blh la kita lunch sama2

zura - heheheh sajer la..tapi ko mmg baik kan

zh-ena said...

molly polly - mmg sedap..aku tgk gambo semual dah terliur gak

fizz - mmg begitu klu tgk gambo..confirm terliur punyer la

ain - mmg sedap tau ain banana split nie

Lily.Lulu said...

nak ice cream tu !!!
sedapnyaaaaaaaaaaaaa
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha