NuffnangX

Thursday, April 2, 2009

SeMuA KeNa BuAt

sejak aku tggl sorang (mmg la dah ada budak baru tapi still dlm belajar lg selok belok keja kat tempat aku keja nie) semua benda aku yg kena buat..kekadang aku pkir keja aku sbg akaun bkn buat akaun tuk company jea tapi kan aku nie blh di kira sbg akaun CUM packaging CUM runner (office boy) CUM admin CUM driver CUM QC CUM minah clearing CUM semua benda la aku kena buat..kekadang bosan gila la sbb penat dah terlampau..bila minta naik gaji tggu kita bincang bulan June nnti..nie la klu keja sbg kuli..kita keja sepenuh mati pandang sebelah mata jea..fead up sggh..

tapi sabar ajer la kan..kita nie mkn gaji jea jd nak taknak kena la buat semua benda nie..

pas lunch td aku kena ikut bos aku pg Avon sbb kena attend meeting sama2 ngan vendor yg lain..mmg ramai yg dtg..avon terpaksa buat byk2 sessi sbb vendor avon kan byk..mmg byk la regulation avon yg kami kena patuhi..mmg semkin leceh..pas nie makin byk la pepaer work aku kena buat..hishhhh byk lg la keja aku..




5 kata-kata indah:

Zura said...

bilelah ko nk jd boss na....

~dARlee zURiS~ said...

uikss..bnyk beno post tu kak
memang kena mogok naik gaji ar nie
;P

norainiammran said...

oh ena.. memang itulah resam kerja makan gaji!!

bila laaa kita nak makan nasi, kan? asik makan gaji je..

hihii

saya said...

wahh..takpe la ena.. kerja utk pengalam sendiri..esok2 kot tercampak kemana kita boleh survive sebab kita semua tau buatttt. hehehhe..think positive je la ye... cubit sikit umairah tu utk saya.. hehhehe..

zh-ena said...

zura - tu la kan..harap aku akan ada bussiness sendiri..doakan lah erk

darlee - mmg nak mogok nie

ain - hehehehe

ciksaya - cubit2 sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha