NuffnangX

Thursday, April 9, 2009

TiRu GaYa BaBah

aku rasa kelakar sangat perangai si kecik nie ialah apa yg kami lakukan mesti umairah nak ikut buat sekali..skang nie pantang nampak kami baca surat khabar n pegang remote mmg nak rampas dr tangan kami berdua..klu pasal HP toksah citer la mmg HP kami berdua tu hak milik kekal si umairah..

nak bg umairah diam time nak pki pampers sng jea bg la pegang HP confirm umairah akan leka ngan HP tu jd senang la nak pkikan pakaian n pempers..

psl surat khabar plak..klu sayang leka baca tanpa perasan si kecik nie nak menyerang, sah2 la surat khabar tu akan di tarik oleh umaiarah..bg surat khabar lain taknak, nak gak yg kat tangan kita nie..tapi masa 1st time tu aku bg gak umairah pegang surat khabar tapi skang nie tak blh sbb ada bekas karbon kat tgn umairah nnti..biasanya aku akan bg umairah pegang katalog sbb katalog tu lebih berwarna warni kan..

tgk ajer la aksi si kecik nie baca paper :D


babah baca paper





aksi umairah baca newspaper
bila tarik mula la umaiarah nak menangis





5 kata-kata indah:

chugie said...

like father, like daughter lah pulak anak ko ni na oi.. xpe, bagus2.. sok dh besa sure suke membaca ni. Jgn suke menyepah ek umairah sayang..

norainiammran said...

gigit pipi umairah ni kang baru tahu!!!!!!

zh-ena said...

chugie - tu la pasal kan..dah mcm lelaki kdg2 aku tgk umairah nie zie..dlm rak baju umairah maner ada sgt baju kembang..

ain - hehheheheh geram kan

Lily.Lulu said...

amboih .. umairah kecik2 dah pandai baca paper ye

cute !!
:D

zh-ena said...

lily - cpt skit dpt membaca hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha