NuffnangX

Tuesday, April 21, 2009

SaPeR NaK PaNdU NiE

skang nie kalau nak kuar dan bawak umairah sekali confirm kena bagi umairah pegang stereng dulu..kalau tak bagi mmg akan dgr la suara jeritan dia..klu dah duk situ mmg akan di horn nyer..dah byk kali bunyi horn kuar baru la si kecik nie puas hati..tapi tu la blh wat kami tergelak tgk perangai dia..klu kat umah ok la lg kan nak bunyikan horn, tapi lu pikir la sendiri klu park kat shopping complex @pun g pasar malam tak keee kena sound ngan org kat situ..

korang layan ajer la tgk si kecik kami nie nak drive keta :D






aksi puteri kami - comey tak ;D

8 kata-kata indah:

Mak Su said...

amboi tak padan kecik...tu nak makin stereng ler tu ? ;p

green apple said...

alahai, dah besar dah anak dara ni ye.

teringin nak dokong yang ringan-ringan pulak.
bila laaaaaaaaa..

zh-ena said...

maksu - mcm kek stereng tu dia nak makan

green apple - heheheheh kena selalu la wat ank heheheheh

ain_ise said...

umairah!!! gigit pipi kang baru tahu!!!

Molly Polly said...

takpe...nanti leh jadi drift star bile dah besau....tulun geget pipi si cinonet tu.... ngum ngum

zh-ena said...

ain - pipi yg gebu

ease - oohhhhh tdk kena la cari hobi yg lain..sggh la bahaya..wat aku skt jantung jea nnti..

Zura said...

samelah cm anak buah aku na...klau naik kete sure nk pegang stering....xdpt pegang stering pegang gear pun jd lah.

zh-ena said...

zura - tu la pasal kan..suker sgt nak pegang stereng..bila hubby aku drive umairah pun sibuk nak g kat babah dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha