NuffnangX

Friday, February 27, 2009

LuNcH Di ThAiBaSe

aku rasa lunch kali nie aku kelam kabut sgt ialah dalam masa 1 jam kami berkejar pergi ke Sri Damansara..nie la yg aku nak story smlm..kami lunch sama2..yg join sekali idah, zura, suzy n imah..mmg dah lama tak jumpa (zura mmg la selalu aku jumpa), jd bila jumpa mmg havoc la..

sblm smp kat kem sg.buloh jam la plak..masa tu dh kol 1.25pm..aku dh bising2 dlm keta sempat ker nak mkn nie semua..harap sempat la sampai..mcm aku takper lg sbb bos mmg takder kan..cuma zura la sbb dia mmg kena msk kol 2pm..kami dh minta dia bg alasan kat bos dia tapi dia taknak buat gak takut kantoi nnti..tapi lambat gak smp opis..aku anto dia kol 2.25pm smp opis..mmg kelam kabut la minah nie berlari msk opis heheheheh
aku mmg tak tau restauran thaibase nie..zura yg pernah dtg pun tak ingat tempat nie..apa la zura nie kan, hampeh jea :D idah la yg tggu kami kat depan Mc'd Sri Damansara..pastu kami follow ajer la idah dr belakang..mmg mudah la nak g restauran nie..next time blh pg ngan sayang..

suzy n imah mmg dh sampai awal..diorg yg order dulu..ialah nak order tggu kami dtg mesti lah lg lambat mknan smp..jd kami smp ajer dh blh mkn (takder la terus mkn tggu gak mkn smp dlm 10 minute gak la)..sng kan..sibuk la aku, suzy n idah amik gambo..mula2 idah malu gak nak amik gambo tapi kami bg moral support :p terus idah semangat nak amik gambo hahahahahha

sambil mkn sambil borak..org lain nasi abis gak..tapi aku borak nasi tak gerak2 pun..aku mmg tak reti sambil borak sambil mkn..mmg la nasi aku tak berusik..alih2 tak larat nak mkn nasi, aku ratah ajer lauk2 yg ada..makanan yg order semua sedap la cuma siakanp 3 rasa tak best..sbb siakap 3 rasa tak mcm biasa kita mkn, takder kuah..apa yg aku tgk siakap nie dia wat stail siakap sambal..kurengggggg la bg aku..tapi apa2 pun layannnnnnnnn jea sbb suzy belanja kan..thanks suzy sbb belanja kami hari nie..

next time klu nak jumpa kita wat hari biasa ajer lah..ssh la wat time kerja..terkejar2 kami dibuatnya..zura ckp aku bwk keta F1..heheheheh sorry la zura sbb klu aku lambat bwk cian kat ko plak, lambat msk opis nnti..

layan gambo - sorry gambo tak cantik la..


imah n zura

idah n aku la :D

suzy tgh pregnant nie - muka mantain ajer tak cubby pun

nie la perut suzy, besar dh kan - ops ko jgn marah plak suzy
aku amik gambo perut ko nie :D
2 org mak buyung, tgh selera mkn nie
kami semua bz amik gambo, zura dh bedal dulu
peace dr idah - ranggi minah nie skang :D

nie semua member class aku di sekolah menengah
dh lama kita berkawan kan
-
-
-
-
-
-

menu pilihan suzy - org yg belanja nie :D thanks suzy next time blh la belanja lg :p






menu yg suzy order adalah : siakap 3 rasa, green curry, ayam butter, kerabu mangga, kailan masin, sotong grg tepung...emmm tu jea kot kami mkn..ayam butter mmg sedap...
org mmg ramai kat sini..saper yg pernah mkn kat sini?? sila angkat kaki :p

4 kata-kata indah:

Mak Su said...

maksu pun suka deting weekend, senang, masa tu relax skit, tak terkejar2

zh-ena said...

maksu - betul kan maksu..jumpa time keja wat kita tekerja2 la..jumpa time weekend blh wat kita relax ajer kan..

norainiammran said...

sedapnya makanan.. ain sekarang dah tak diet sangat dah.ain asyik ingatkan makanan saja.. arghhh.tensen..tensen..

zh-ena said...

ain - diet jgn tak diet ain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha