NuffnangX

Friday, February 27, 2009

MaLu TaK HeNgATtttt

pg tadi sebelum sampai opis aku nak isi petrol keta aku..ialah dah merah tanda minyak keta aku dr semalam lg..nnti tak isi tak pasal2 kena tolak plak..aku mmg akan isi minyak kat Petronas Subang Bestari..ramai gak org..

bila turn aku, aku park keta mcm biasa la..terus ajer pg ke kaunter..bila buka wallet opsssssssssssss alamak duit cuma ada RM5 hengget jea..ok lg senyum kat minah kaunter tu..aku terus msk nak kuarkan duit dr mAYBANK atm..bila aku msk nak tgk kat scrine ATM tu OUT OF SERVICES..aku rasa mcm nak hentak2 ajer mesin tu..time nia plak wat hal..

uwwwwwwwwwwww nak kuar semula malu la plak..aku mmg tak pandang kiri n kanan terus g kat keta n start keta..terus ajer drive..uwaaaaaaa malu tak hengattttt..mesti org belakang aku gelak kat aku ialah dh msk kat petrol pump tapi tak isi pun minyak keta pun..

aduhhhh sminggu la aku tak msk Petronas nie isi minyak..perangai aku nie mmg mcm nie..selagi minyak keta tak menyala mmg aku tak isi minyak..hubby aku selalu tegur perangai aku yg satu nie..sbb bahaya kan, apa2 hal nnti ssh..


p/s : bila dipikir2kan semula kan, naper aku tak swipe kad bank aku kat kaunter jea td..hampeh tul..tu la bila pikiran dh tak blh pkir, perkara yg mudah pun dh tak pikir..isk isk isk

3 kata-kata indah:

Zura said...

aku suke entry ko yg nie...mmg leh masuk raja lawak nombor 4....hahahahha...aku dh xth nk gelak cm ne na...aku dpt bayangkan muke ko mase tue....wakakakakakakka

antalya said...

ala xpe sure owg xpasan punye..sbb tgh ramai kan hihihi

norainiammran said...

ena..
lawak..lawak...tapi, suami ain yang perangai gitu.. selagi meter tak kelip kelip menyala selagi tu la dia tak nak isi minyak.. bukan apa, ain bimbang kalau kene tolak aje.. malu oooo..!!

tapi, perangai duit dalam wallet tinggal RM5 tu, perangai ain.. kadang-kadang tak da langsung cash kat tangan.. serius bahaya.. tapi, topup hp memang kene ada laaa.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha