NuffnangX

Monday, February 2, 2009

ShOppiNg & JuMpA BoB n NuRuL

hari nie kami pg ke Summit USJ, sbb utama aku pg sana sbb nak beli software Adobe photoshop..byk gak la kedai yg tutup sbb cina still beraya lg kan..pas nie blh la aku install kat umah n edit gambo umairah cantik2..

finally baru la aku jumpa kasut yg aku suka sgt..sblm nie byk gak la tempat lain aku cari nak beli kasut mcm nie tapi tak jumpa..finally jumpa jugak kat summit nie..sekali terus beli 2 pasang..lg aku suka sbb kedai nie tawarkan harga 1/2 harga..tu yg aku terus beli 2 pasang..hehehehe sayang geleng ajer kepala tgk aku..tapi btl la klu aku tak suka ngan kasut yg aku nak cari selagi tu la aku takkan beli..cerewet sgt, sayang ckp la heheheh yea ker

betul la kan klu kita main beli jea pastu tak pakai kan membazir jea tu..baik tak payah beli kan..nasib baik la umairah baik jea, duduk diam ajer dalam stoller dia..sempat gak la aku beli satu helai seluar kat siam (agaknye kot)..kat atas sekali ada siam jd aku berkenan plak ngan seluar hitam tu..murah pun iya gak hanya RM10 jea..beli sehelai jea sbb kalau beli lebih takut paha aku tak blh masuk plak..membazir plak nnti..kena try dulu kat umah kalau ok blh minta sayang belikan ajer untuk aku..tempat keja sayang dekat ajer ngan summit nie..

aku beli set maniqure lg..sayang dh pelik tgk aku ialah tak pernah2 nak jaga kuku, tetiba nak jg kuku plak..dah buang tebiat apa isteri aku nie..bila sampai umah abis kuku sayang aku maniqure kan..ceh nak bg cantik la tu..tapi biasa jea..aku siap beli minyak utk kuku lg bg bersinar..tapi tak bersinar pun..hampeh jea..hahahaha sayang yg jadi testimoni utk set yg aku beli nie :D

sebelum balik kami singgah dulu pergi rumah bob & nurul..dah lama tak jumpa diorang nie..last jumpa time diorg datang tengok aku dalam pantang..naufal (ank diorg) dah pandai jalan tatih pun..bulan march nie baru genap setahun, cepatkan naufal berjalan..bila umairah kat rumah nurul nie umairah dah start meragam..dia nak tido tapi taknak lelapkan mata..sayang la layan karenah umairah..mungkin umairah penat sgt ialah sblm nie berjalan2 kat summit pastu skang nie singgah plak umah kawan baik babah dia plak..terpaksa la dodoikan umairah dalam dokongan..manja umairah nie..akhirnya tido gak..jarang umairah buat perangai kalau bawak jalan2..

nak dekat magrib gak la kami sampai umah..penat gila..esok dh keja..arghhhh malasnyer nak datang keja :(



sayang ngan bob - dulu aku admire gila jari2 si bob nie sbb halus n runcing
skang nie jari umairah pun halus n runcing..



aku ngan nurul..dia nie baik sgt, cakap pun slow ajer
mmg sesuai ngan bob..


naufal lena tido sambil mengepit bantal spongebob :D
cute jea tgk


time nie umairah ok lg sblm mood dia bertukar kpd :(
sayang ibu penat kan

2 kata-kata indah:

Zura said...

hampir samelah muke hubby ko ngan kawan ko bob tue....

ZH - Ena said...

hahahaha yea ker..bg aku diorg sama size jea :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha