NuffnangX

Wednesday, February 25, 2009

RaJiNNyA SaYaNg

sampai ajer rumah..tgk sayang tgh tido kat ruang tamu..umairah plak dalam buaian..masing2 tido ngan lena..sayang kena amik cuti hari sbb company dia paksa staff dia amik cuti 1 hari dalam seminggu..harap comp sayang dapat la bertahan utk hadapi kegawatan ekonomi nie..tempat keja korang @pun hubby korang selamat tak..jgn di buang pekerja sudah lah kan..wpun cuti sekurang1nya sayang masih lg lah bekerja kan..

aku mmg tak blh tgk sayang tido..mula la aku nak mengacau..heheheheh apa lg mesti lah geletek2 maner2 tempat yg patut2kan..bgn jgk sayang..

sayang suh aku g dapur..aku ckp wat apa? sayang suh gak aku g dapur..bila g ke dapur tgk2 sayang dh masak..fuyooooooo sempat lg sayang msk sambil jg ank..aku ckp umairah tak mengamuk ker time sayang memasak..sayang ckp takkkkkk..umairah main sendiri2 ajer..alahai baik la si kecik nie..

wpun simple masakan yang sayang masak, tapi kenyang gak la perut aku makan..ialah kat opis aku tak mkn pun..cian kan..aku malas nak kuar..

taraaaa nie la sayang masak ;D


masak sardin (sorry gambo tak clear)


kentang grg - potong cube lg tu



p/s : mmg sedap la sayang masak..tal harap pun sayang akan masak ialah dh jg umairah seharian pun dh syukur sgt..thanks sayang

9 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

hmm..bnyk gak dengar kes org kena buang keje
riso gak nie..
huhuu...

alalaa..rajinnye ur hubby
kalu dpt laki yg tak kisah nk buat suma tu,mmg bagus kan :)

iman said...

heheeheh baiknyer babah umairah...erm, alhamdulillah ayah iman masih laik keje mcm biasa, masih ade ot laik,tp cumax selebat dululah.....pepepun moga kiter semua di murahkan rezeki....amin

saya said...

wahhh..rajinnya ayah umairah.. kaloobek disuruh masak entah la.. srh goreng telor mata pon tunggang langgang dapor macam masak kenduri..

norainiammran said...

wah. bagus laa babah umairah.. heheh
sardin pun sardin laaa tapi, kalau dimasak dengan penuh kasih dan sayang, InsyaAllah berkatnya ada..

nanonano said...

alhamdulillah dpt suami yg memahami ni
:)

ZH - Ena said...

zuris - tu la risau gak kan klu kena buang keja nie..tu la harap ehem ehem ehem zuris pun tak kesah wat keja umah kan

iman - tu la harap abah iman dpt keja mcm biasa gak..insayAllah

ZH - Ena said...

ciksaya - heheheh kena di ajar tu..klu dh minat wat apa pun mmg menjd..

ain - tu la tak sedap pun jd sedap klu babah umairah yg msk..

nano - alhamdulillah dpt suami yg memahami nie kan..harap nano pun dpt yg memahami nano gak :D

antalya said...

bertuahnya dpt suami yg rajin ke dapur

ZH - Ena said...

antalya - :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha