NuffnangX

Friday, February 6, 2009

MaRi - MaRi ShOppiNg OnLiNe

aku baru update kat blog aku yg lg satu yg ada pelbagai produkaku jual..tapi aku baru letak skit jea, tak sempat nak upload lg..mungkin esok aku akan letak produk2 yg lain..kalau tgh free tu blh la jamu mata tgk produk yg aku jual tu..kat sini aku tepek skit gambo yg ada kat blog shopping online aku :D






nie adalah antara produk yg aku jual secara online..
jd sesaper yg berminat blh klik di sini utk jamu mata dahulu..

8 kata-kata indah:

nurul said...

comei laa wallet.... bab sliming tue yg cek syok dgr...

ZH - Ena said...

nurul - korset tu dh byk ena syorkan kat saper2 berminat utk slimming..mmg berkesan, ena sendiri pun pakai pas dh abis pantang..nak try ker

saya said...

wahhh..ena..gigih ye cari duit. tapi suka tgk ena bersemangat berniaga.. saya suka jugak tapi tak reti le nak meniaga.. hehehhee.. takpe2..nanti saya sokong ena... go ena go!!!!

ZH - Ena said...

ciksaya - thanks..lg la ena bersemangat nak berniaga nie :D

ienaadifisa said...

Ena...
eh cuti pe pulak dah...
takde cuti lah ari isnin nih...
kerja cam biasa maaa...

hehe...
eh ada jual barang jugak ek...

nice purses...

ZH - Ena said...

iena - hari ahad nie thaipussam jd cuti tu ganti hari isnin la..yea kami kat selangor la cuti..dh lama jual baru nak letak kat blog heheheh jamu2 la mata klu berminat blh la order dr ena :D

korset pun ada maner la tau pas pantang nak pki nnti tuk kuruskan badan

Mak Su said...

selamat ker? tak berani ler, tapi teringin nak terai gaks

ZH - Ena said...

mak su - maksu nak try yg maner satu? korset ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha