NuffnangX

Tuesday, February 24, 2009

81st AnnUAL AcAdEmY AwArDs

ala bila tgk academy nie aku bkn nak tgk saper yg menang @pun saper yang kalah..aku lebih cenderung kepd saper yg pakai baju yg cantik2..ialah tak dpt pakai, berangan sekejap pun jd la..mmg la cantik2 dress yg artis2 nie pakai..mmg terpesona aku dibuatnya..smlm aku cuti jd dpt la tgk live kat astro..

smlm aku plak tak keja sbb badan aku kena gatal2 (mcm aku kena time pregnant dulu)..aku skang nie dh alergic ngan seafood..dh tau tapi nak makan gak..ialah aku mmg suka gila ngan seafood skang nie plak aku kena alergic..hampeh jea..nak buat mcm maner erk klu ada alergic nie nak mkn apa @pun cream apa erk..aku g jumpa doc cuma dpt ubat cream ajer..sapu ajer la, tapi still gatal gak huhuuhuu

aku plg suka drees anna hathaway..mmg cantik la..plg aku kelakar ada lag baju miley cyrus beyonce..entah la aku tak berkenan plak..jamu ajer la mata erk ;D



Anna Hathaway - cantik sgt mcm sisip ikan


Angelina Jolie - minah nie pki la apa pun mmg cantik
Jennifer Aniston - suka ngan corak pd dress dia
rambut simple sgt
Miley Cyrus - mcm pokok kritsmas plak
klu takder belt lg cantik

Beyonce - mcm tak kena ajer aku tgk

13 kata-kata indah:

Mak Su said...

maksu tgk gaks, sikit2 academy awards tu. best gaks tgk hugh jackman jadi hos, pandai dia nyanyi ek.

anna hathaway mmg nampak beautiful and stunning and elegan, mmg suka tgk muka dia, sweet sgt.

ZH - Ena said...

maksu - mmg cantik minah nie..pki la apa pun mmg ngam ngan body dia..

PuteriSatu said...

akak tak tengok lak...lupa...ngeh-ngeh-ngeh...

Shumierain said...

Ape hal la si Beyonce ni..buta fesyen toll..

ZH - Ena said...

puterisatu - takper on 28 akan ulangtayang semula

shumie - betul kan..tak cantik la baju yg dia pki..

Redbloodsnow said...

wakakaka..a'ah kak ena...mmg mcm x kene jek zie nengok si beyonce ngan her dress tuh. mcm kembang semacam jek..kehkehkehkeh

saya said...

wahh..saya lnsg tak tgk pon. tau result kat radio jek time berita. huhuhu...

ZH - Ena said...

zie - hah kan kan kan betul kan

ciksaya - blh tgk ulangan 28hb nie heheheh

Zura said...

aku minat sgt tgk muke anne hathaway sejak dia berlakon princess diary...mmg kelakar lah beyonce nye baju...

ZH - Ena said...

zura - sama la aku pun minat sejak dia berlakon dlm diary..dia tu cute sgt la..mata pun besar..hah tgk semua sokong tak setuju ngan dress beyonce kan

antalya said...

anne hattaway tu cantik sagnat..dia pkai camtu mcm duyung kan

norainiammran said...

Ena.. ok je baju yang macam pokok kristmas tu.. cantik hehehhe..
baca lah blog ain..ada cerita sedih.. huhuu

ZH - Ena said...

antalya - tu la pasat nsb baik la ada kaki kan..klu ekor sah2 mmg ikan duyung

ain - harap suami n bpk mertua ain cpt sembuh tau..jgn sedih2 tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha