NuffnangX

Wednesday, February 25, 2009

MaNeR NaK BeLaJaR

tetiba rasa nak belajar hal dunia fotografer plak..nie semua gara2 aku nak upah cameraman la tapi tak dpt sbb semua org yg aku call dh ada job utk 8hb March nie..8hb March nie nak buat Majlis Cukur Jambul utk bby aku..tapi bila call semua dh dipenuhi dgn undangan huhuhhuhu

member2 aku pun dh tlg carikan tapi hampeh gak jawapan dari diorg..semua dh ada job..semua nak kawen ker 8hb nie huhuhu..

dr sini la aku dpt idea nak belajar fotografer mcm masyuk ajer kan..lg satu aku mmg minat amik gambo tapi kali nie aku nak jd seorg yg profesional plak chewahhhhhhhhhhh

korang tau tak maner nak belajar utk snap2 gambo nie..teringin ak belajar la..tolong aku weiii
@pun saper2 sudi utk jd cameraman utk majlis aku nnti pun sudi2 kan la :D

6 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

nk jadi camerawoman lak ke?
hehehe...
1st sekali..kenalah beli DSLR dulu ek
;)

ZH - Ena said...

zuris - tu la tgh mencari nie heheheheh sbb kan geram tetiba lak nak jd camerawomen plak erk

Mak Su said...

maksu dulu pun ada berangan nak belajar fotografi, tapi kendian dah terkahwin dah terberanak, semua angan2 terbengkalai, sekarang kot2 ada ler salah-sorang anak yang minat nak amik fotografi.

ena kenal hemy tak? dia boleh gaks ambik gamba, cari kat blog maksu, trudge along my nothingness.

tak pun kat blog ceeramoon ada satu kamerawoman masa dia kawin tu, tapi takut mahal ler puloks. lain2 yang pandai blogger flush, tapi rumah dia kat perak. susah gaks ya.

atty's said...

cari..jgn putus asa..mesti ado tu

antalya said...

dh try tanya kat shiemz ke? dia pon photographer gak kan

norainiammran said...

dah dapat cameramannya?
cuba ena tanya cameraman ain masa kawin dulu..

link nya kat blog ain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha