NuffnangX

Wednesday, February 4, 2009

BuZy GiLa

dr smlm sampai hari nie aku bz gila..penat tak tau la nak ckp mcm maner..blk umah ingat nak tido ajer..nasib baik la sayang paham n tolong tgkkan umairah..letak ajer kepala terus terlena..hari nie pun still bz gak..biasa la bila stock sampai mcm2 kena double check..uwaaaa penat gila..

nnti bila aku free aku tinjau blog teman2 yg lain..nak balas komen mcm tak sempat ajer..
mmg perlukan rehat..

3 kata-kata indah:

ienaadifisa said...

salam Ena..
lahai siannya..
eh same goes here lah..

balik je dari sekolah musti terus ter'pengsan' dalam bilik..

mujur twin masih di sekolah agama dorang until 430..
so leh ler rehat sekejap dengan aman..

haha

saya said...

biasa la tu..keje..ada masa2 kita bz sangat..ada masa2 kita relax sikit..apa pon..take cre.. love umairah!!!

ZH - Ena said...

iena - mcm ena kena gilir2 la ngan hubby sbb dia pun penat gak..dpt rehat jap pastu turn ena plak jg umaiah

ciksaya - betul tu, time pack nie semua kena buat klu time free sampai bosan ngadap blog hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha