NuffnangX

Friday, February 20, 2009

ReStAuRaNt ShAn CaFe

hari nie pun aku kuar lunch ngan zura..ingat nak mkn kat lori gak tapi still tutup gak lori tu..aik m.cik tu tutup cuti tahun ker..bosan jea la..cian kami berdua tak dpt nak mkn kat situ lg utk kesekian kali ke dua nie..
aku call zura n tutup lg n zura pun blm kuar opis lg, terus la aku ckp aku amik dia terus..sampai kat opis dia, zura dh tggu kat bawah..dlm keta pkir nak mkn kat ner..aku cadangkan mkn kat cafe Shan..zura ckp blh ker mkn kat sutu sbb ramai cina ajer yg makan..aku ckp try tgk la sbb seblm nie aku pernah nampak org yg bertudung mkn kat situ..

jd kami check la dulu..mmg sah cafe nie ada tanda halal n dpt pengesahan dr Jakim lg..bila msk dlm mmg ada perempuan melayu bertudung mkn sekali..jd kami msk takder la rasa janggal sgt kan..

bila tgk menu mmg masakan dia ala2 chinese food..bila order mmg tak hengat dunia..aku la tu..jd korang layan gambo ajer la erk..mmg kenyang tak hengat la..rasa nak muntah pun ada gak sbb teralu kenyang kan :D

jom layan gambo..
juice apple utk aku n juice tembikai utk zura
banana split
nasi goreng ala indonesia - zura
nasi goreng cina utk aku
soup shark fin n crab meat - sgt la sdppppp
zura tgh snap gambo nasi grg dia hehehehe
nie la haizura tahir tapi bukan adk beradik faizal tahir tau :D
dh tak sabar nak makan nie - mmg full house la perut aku

9 kata-kata indah:

Zura said...

Perut aku pun full...nk muntah gak rase td....klau xsbb nk masuk keje td dh abis kite makan kan...

ZH - Ena said...

zura - hahahah betul tu..jam kat cafe tu la lambat 15 minute tu yg aku mkn pun slow ajer..tapi sdp gak la mknan kat situ kan..blh la g next time :D

Faizah_Haris said...

lapauuuunyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...tidak3!! (sambil hantok2 pala kat meja...hahahah

chugie said...

bagus ek korg.. leh menikmati lunch sesame. Emm.. sedap tgok menu tu, especially banana split ko na.

ZH - Ena said...

FAIZAH - biasa la bila letak gambo mknan mmg tergoda iman

chuqie - nak lunch sama2 blh ajer..ko keja kat area sini la z

Shumierain said...

sedap sgt ker soup shark fin itu..

ZH - Ena said...

shumie - sedap shumie..nak try ker??

lannida said...

nampak sedap gler...kat ne restaurant tuh? nnti kita g lunch sesame ek...

Redbloodsnow said...

Ya ampunnnn....banan split tuh sgt nangis okeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha