NuffnangX

Wednesday, February 3, 2010

Cameron Highland ~ Apt Puncak Arabella

tempat penginapan kami di Cameron Highland
adalah di Puncak Arabella
untuk penginapan 2 hari 1 malam
charge yang dikenakan adalah RM230
puas hati la bermalam di sini
sebab semuanya ada
3 bilik tidor
2 bilik air
dapur memang lengkap..semuanya ada
tv ada astro
semua channel ada
sayang la paling suka sebab boleh tengok bola jugak walaupun bercuti


pilih apt nie sebab apt nie disewakan hanya pada muslim sajer
jadi tak la risau dengan kelengkapan di dapur kan
tak la perlu rasa was-was dengan kelengkapan yang ada
yang takder cuma kipas dan aircond sajer
tapi memang tak payah ada
sebab sejuk gila la beb
malam kena tidor dengan selimut toto
siap pakai sweater ngan stoking lagi nak bagi hilangkan rasa sejuk


jadi saper-saper yang nak bercuti dan nak menginap di sini
korang boleh contact
PN.HATIMAH ~ 019 - 5038 970


masuk ajer rumah
umiarh terus chop kerusi nie
berebut-rebut dengan pija
pada hal banyak jea lagi kerusi tu
nak jugak berebut


aku ngan lini plak berebut bilik hehehehhehe
mak ngan anak sama ajer hehehehee


salah satu bilik air di apt tu
ok la bersih dan ader water heater
penting nie beb
kalau takder tak mandi la aku kat Cameron nie



lorong untuk pergi ke bilik
memang luas la apt nie
kalau dapat beli rumah sebijik kat Cameron nie best la kan
selalu dapat bercuti ke sini



ruang tamu yang besar
masing-masing sampai terus merebahkan diri
penat beb
ada yang tidor
ada yang isi perut dulu
memang bawak bekal nasi dari rumah



dapur yang serba serbi lengkap
siap ada garam..gula..
nak masak memang boleh sangat2 la



semua ada kan
keattle..periuk nasi..periuk..kuali..pinggan mangkuk..sudu..
fridge kecik jea
air mineral tak payah letak dalam fridge sebab memang dah sejuk pun
walaupun letak di luar



bilik air dalam master bedroom



siang-siang adik aku dah chop bilik master bedroom
huhuhuhuhu tengok la tu
laki bini samer jea hehehehhee



bilik semua orang boleh lepak
semua letak barang di bilik kecil nie



bilik mak dan ayah
hehehhehehe honeymoon ayah dan mak aku nie :p



meja makan
suka la ngan mini bar tu


tv yang lengkap dengan astro
jadi masih lagi boleh mengikuti siaran bola



apt puncak arabella



apt kami ada lah
G 3-4


pukol 4 lebih baru la kami keluar jalan-jalan
ialah kena la rehatkan diri dulu kan
puas la tidor dalam kesejukkan

5 kata-kata indah:

mama tisya said...

okla tu dpt apartment murah kn...kerusi yg umairah duduk tu cute2..bdk2 suka la

Mak Su said...

nak beli umah kat situ? ggrrr ggrrr sejuknyer

atty's said...

memang cantik laH apartmentnya na..

saya said...

bagusnya la apartment tu.. nanti kalo saya nak pergi nanti infom ena lagi yee.. kot2 nk cari further info..

Zura said...

boleh tahan jgak apartment tue erk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha