NuffnangX

Monday, September 28, 2009

PeRjAlAnAN pErGi Ke SiJaNgKANG

perjalanan dr kg aku ke kg sayang plak
aku rasa 2x gak la aku terlelap
ialah umairah pun terlelap
tu yg aku pun lelap sekali
penat + ngantuk + lapar = tido


keluar dr tol PD
jam plak
ingatkan ader xcident ker
bila dh keluar dr jam
rupa2nya semua bwk slow sbb ader polis kat pondok atas tu
aku tgk polis tu rilex jea mkn
yg pemandu2 nie bwk ajer la mcm biasa nie
bwk keta mcm siput tu yg jd jam teruk pas keluar dr tol tu
bangang ajer..sayang ckp tau bukan aku yg ckp
sbb aku bantai tido
tak sedar aper2 pun
berhenti jap kat hentian seremban
beli makanan
ialah dh lapar kan
nak2 aku baru bangun tido lg la lapar
beli pau jea sbb org ramai sgt yg berhenti kat sini
nak cari parking pun susah



utk raya ke tiga nie
aku pakai baju kurung colour purple choc
suka sgt nak baju kurung pahang nie
sayang ckp cantik heheheheh
kena puji dr suami tu :D


sayang plak pakai t-shirt colour choc
hehehehehe nak gak colour yg match
nak sedondon gak



umairah plak pas dh bangun
blh jd angin aku dibuatnya
langsung tak blh duk diam
diam 5 minute pastu keja dia merayap jea kat seat belakang nie
aku main babap ajer la bontot bdk kecik nie
nsb baik la pampers tebal jd aku babap tu
bdk kecik nie sengih jea kat aku
woooo tak sakit erk



duk diam sekejap jea
main ngan tupai toys mc'd tu
pastu ligat ke sana ke mari
nie nsb baik la duk belakang
klu duk depan
segala punat nak di tekannya
jd aku mental jap kat depan tu



pastu telentang
merajuk pas aku babap
konon2 taknak pandang aku la tu
pas aku dh pggl2 umairah
nak kena pujuk la pulak
sayang gelak jea tgk gelagat ank dia yg sorang nie


dlm hati aku cepat la sampai kg
dh tak larat nak duk dlm keta dh
blh terus seriuas mental aku nnti hehehehhee



pastu duk bawah plak
aku letak atas seat
dia turun lg duk kat bawah
main ngan cigeratte lighter plak
nsb baik la tempat benda tu tak panas
tu jari dia asyik tenyeh kat situ
klu panas confirm dan2 tu gak duk kat atas seat


dlm kol 2 lebih baru la sampai sijangkang
mak aiiii mmg letih tak ingat la
aku cam letih jea nak pergi beraya
pastu sayang ajak beraya esok jea
perghhhhh selamat
blh rehatkan diri dulu
masing2 cari bantal tuk tido
umairah dah sampai kg mmg akan lupa diri
ibu & babah dia mmg dah tak nampak
bila dah nampak sepupu2 dia

lembik badan gara2 beraya

4 kata-kata indah:

iman said...

hehehe nasib seorang ibu ber anak kecik, terpaksalah jadi mcm bibik, ayah lak mcm driver bwk ibu ngan anak duk kat belakang...semua pengalamn tue indah nnt bila dorg dah pandai bawak diri....;p ( samelah kiter na)

Zura said...

ala kete baru sure lah dia nk merayap

~ain said...

raya memang penat, ena... tapi seronok...

[-suziey-] said...

waaa tantek purple coklat..tp ena nmpk tembam la pakai shawl camtu..hehe:p
hmm umairah cam aQeel gk..adenture kalu naik kete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha