NuffnangX

Thursday, September 17, 2009

Yeay DaPaT DuiT RaYa


tak sangka pun akan dapat
ialah bos aku kan takder kat sini
jeleous jea tgk teman2 blogger yg lain tayang duit raya huhuhuhu

tapi..
tgh td bos aku call bgtau
minta aku pergi umah dia
amik kat wife dia ang pow raya
yeayyyyyyy ingat gak pekrja dia yg kat m'sia nie kan


bila buka sampul tgk2 ader 2 keping note
ok la tu kan dr takder langsung "D

esok last day aku keja
mlm nie kena lah start packing barang
tak sabarnya nak blk Melaka ngan Sijangkang

6 kata-kata indah:

Mama_Aqish said...

sonotnyer...kiter pun dapat gak dari MD kiter...siap bagi untuk anak2 lagi...best kalo anak ramai...dapat banyak...kih...kih...selamat hari raya k...

Mak Su said...

ehwah! seronotnyer :)

pearl'E.J said...

bestnya dapat duit raya!! :D

Nana said...

wah beznye..jeles hehe

Zura said...

nak duit raya tueeeeeee

zh-ena said...

mamaaqish - kena la besarkan family nak duir raya lebih thn depan hehehehe

maksu - dpt duit raya mesti la seronok..hehehehhe dh ader plan nak shopping nie

ej - bkn best jea tapi happy sgt la

nana - hehehehhe

zura - blh aku bg sampul jea hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha