NuffnangX

Wednesday, September 30, 2009

Thanks Sayang..


mlm tadi sayang ajak keluar
ok la sbb mungkin nak ajak mkn kan
sbb bila aku nak msk sayang ckp tak payah masak
pergggg lega..ialah aku pun baru jea blk,,penat

sayang bawak p-ergi The Store Sg.Buloh
woooo nak mkn sini ker
terus tuju kat bhg belakang
aku ingat nak mkn KFC
rupa2nya sayang bwk aku pergi kedai HP
pastu sayang ckp
"pilih la nak HP maner..HP sayang rosakkan" sayang ckp
aku ingat sayang main2..terus la tarik tangan sayang pergi dr kedai hp tu
pastu sayang ckp lg sekali
"betul la, pilih la nak HP maner..tapi budget dlm RM700 ke bawah la" sayang ckp
wooooo betul la nie..aku sengih ajer la heheheheh


sambil sayang dukung umairah
aku la bz cari hp yg maner aku berkenan
yg pasti aku mmg pilih sony ericsson
amoi tu tanya aku nak model yg mcm maner
aku nak yg camera bagus..tak kesih la psl wifi ker..radio ker..gps ker..
yg ptg camera!!!

ader 3 model amoi tu tunjuk kat aku
last sekali aku pilih model sony ericsson K8501
mcm gambo kat atas nie la
thanks sayang mmmuahhhh

jd tak payah la aku beli camera erk
ker aku nak beli gak
nnti kena pikir gak nie


naper beli hp baru
sbb hp motorola L7 aku tu dh tak blh dgr suara aku bila org lain call
aku je blh dgr suara org yg call aku
terima msg blh jea
jd terus la aku anto repair sekali
taukey tu ckp speaker aku ader prob
dah siap nnti..taukey tu call aku

yeay dah ader hp baru

9 kata-kata indah:

mama tisya said...

sronok la die dpt hp br..hehehe

~ain said...

wah wah wah.. seronoknya dapat hp baru.

Zura said...

pastikan aku mber ko yg pertama ko snap gune sony tue...hehehe..

saya said...

yahuuuuuuuuuu..dapat hp baru.. yahuu..yahuuu..sama2 meraikan kegembiraan. ni jawabnya kalo entry takde gambar harus dimarah dengan kadar paling tinggi ni. whauhahhaa.. dah kata hp ada camera canggih, mesti la maik pic byk2 ye.

[-suziey-] said...

hohohho..sonot tu dpt hp baru..lg syiok la raya..hehe..

chugie said...

wah.. syok nye na.. pas ni kalau ade panggilan masuk, make sure berjawab ye naaaaaaaa

Mak Su said...

maksu cadang nak beli hp pekak jer... tak mo ada yang kamera or radio or music, budak2 ni berebut2 jer kerjanya

lemonade said...

bestnye dpt suami yg memahami mcm tu.. x pyh mintak, dia phm sndiri.

zaza said...

BEST .. DPT HP BARU.. TAHNIAH DPT
"SYG" YG PENYAYANG DAN FAHAM JIWA KO...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha