NuffnangX

Friday, September 25, 2009

SuDaH KeMbALi BeKeRjA

hari nie aku dh start keja
rasa malas gila nak bangun pagi td
sayang start esok keja
sepatutnya masih bercuti
tapi kilang dh pggl keja utk buat OT
ok la tu kan lg pun keja 4 jam jea


area kat tempat aku keja
masih lg sunyi
ialah kebanyakkan org kan start keja hari isnin mggu depan
cuma kami nie jea la start keja awal
sayang offer nak anto aku pegi keja
tapi aku taknak
nnti aku nak keluar maner2 ssh plak aku kan
patah kaki plak nak pergi ke maner2

semangat beraya tu masih lg ader kan
esok family aku akan pergi ke Johor
tapi aku ngan sayang tak follow la
ialah aku ngan sayang kan keja
family aku akan bawak umairah sekali

tadi ingat nak story pasal raya tapi laptop tak bawak plak
ialah semua gambo kat dlm laptop tu
nnti la aku upload gambo erk
byk sebenarnya aku nak story
tapi story tanpa gambo cam tak meriah la plak eheh

korang mcm maner dh start keja ker

7 kata-kata indah:

jemarisepi said...

hihihi...
selamat berkerja...
jgn jeles pada yg bercuti...
hihihi...

jemari akan berkerja pada hari selasa & akan kembali ke KL pada hari isnin...
jgn marahhhhh...!!!!!

zaza said...

salam... dah start keja? kesiannya.. aku hari ahad ni baru start keja...
hu hu... nak raya lagi... !! tak cukup la cuti tahun ni.. tak puas raya lagi...

zh-ena said...

jemari sepi - bestnya dpt cuti lg

zaza - tu la kan..mcm nak berjln raya jea lg..rumah2 member kat sini pun aku tak pergi pun lg

Tulip said...

awalnya dh bekerja...selamat bekerja rajin2 ;) selamat hari raya aidilfitri yer...

Intan said...

Awal nya ena dah start keja. Nie mesti kes dah habis cuti ye ena?

Apa pon selamat bekerja kembali ye :)

zieha said...

adooii..esok zieha dah start (monday)keja dah..nak panaskan enjin dulu..rasanya mcm susah je..maklumlah masih mood raya..uhuhuhu

saya said...

awal tu start koje. ikutkan saya pon nak koje awal tapi tu la..ada je masalah yg dtg melanda. hehehhee... tak sabar nak tengok gambar umairah pakai tudungggggg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha