NuffnangX

Friday, September 11, 2009

MiNi GaThEriNg ~ BeRbUkA PoSe

petang semalam mmg terkejar2 la aku di buatnya
ialah pas dpt dgr syarahan free dr garry
terus aku bekerja pergi ke Shah Alam
petang nie aku berbuka kat luar
sama-sama ngan shumie , sallly & zo
rindu kat korang


sampai kat Giant shah alam dlm kol 5 lebih
zo msg aku yg dia dh sampai
dia ckp jumpa kat pintu belakang giant dekat flyover
aku ingat pintu belakang loading barang punya
dekat ngan pasar ramadhan tu la
bila aku dh tuju kat pintu belakang tu
tgk takder pun ~ myvi oren
call balik
dia ckp kat pintu keluar lg satu
ok la aku pergi la pintu keluar lg satu
tgk takder pun
sampai abis la aku call minah nie ~ hah zo ganti blk top up aku eheh
bila smp kat pintu tu aikkkk takder gak
call blk zo yg nampak aku
jd aku berhenti ajer la tepi pintu keluar tu
wahhh minah nie nak pakai keta baru
bagus la tu kan


kami keluar dulu ddk tepi jln
tggu plak si sally
bila sally sampai kami pun tak perasan
ialah bz sgt berborak hehehehehe
msg2 dah berubah sgt2 la
sebelum nie contact thru phone jea
skang nie baru la jumpa
rasanya nak dekat 2 tahun kami tak jumpa
rindu wooooo


tgk la minah nie ~ sally
mmg banyak la perubahan kat minah nie
tgk la dah pakai pendakap gigi dh skang nie
skang nie sally keja kat Gdexx
bila tau jea dia keja kat Gdexx
hahhhh aku ngan shumie terus complain
ttgk perkhidmatan Gdex
hehhehehehe nasib ko la sally
perubahan dr segi luaran mmg nampak berubah la
tapi dr segi percakapan n perangai tetap maintai hehehhehe
SOLO lagi nie ~ ader saper2 nak berkenalan ngan sally nie
hah bgtau aku erk hehehehehe



hah nie plak zofaradiva
cuma aku jea paggil minah nie Zo
dia plak satu2nya member yg pggl aku Za
Za..Zo..Za..Zo..
skang nie minah nie keja kat Aswara
selalu jea pergi khursus
klu korang nak tanya keja kosong ader ke tdk kat Aswara tu
tanya ajer la kat minah nie ~ aku tukang promote korang eheh
dah ader keta baru myvi oren
kelakar sbb kat dashboard penuh ngan Flip Flap
sally ckp Flip Flop riuh dlm keta gelakkan minah nie
mmg minah lawak la sally nie
ala tapi msg2 pun asyik salah sebut jea
shumie pun salah sebut S klu tak silap aku
entah lupa la
ehhhh korang aper erk
shumie salah sebut aper erk :p


shumie & zo


dah jumpa kay giant shah alam
aku bwk sally & zo pergi ke Big Plate kat Subang Permai
kali nie pergi org tak ramai sgt
lauk pauk yg kami amik pun byk tak abis
nak tau tak
antara kami berempat
sally la penuh satu pinggang yg dia amik
tapi tak abis pun
si zo plak asyik la minum air
lauk pauk yg di ambil tak berusik langsung
hishhhh korang nie


aku & shumie


minah nie lambat sampai
kol 6 lebih gak dia baru sampai
dia lambat sbb setiap hari khamis
minah nie mmg kena attend meeting company dia
ialah org kuat company kan "D



aku & sally


sally nie minah bulu2 gak
hehehehehe naper sbb kat hp ker
kat camera ker
mesti sally letak key chain yg ader bulu2 tu
takder bulu2 mesti ader key chain aper2 la



sally & zo


dari dulu sally mmg suka buat tanda peace bila amik gambo
itu belum lg klu bergambo berdiri
siap angkat kaki nak bg kaki dia enterframe sekali hahahahahhaa


zo plak sempat lg sebelum kuar dr opis
tukar baju
dasyat tul la minah nie
klu aku jgn harap la
zo ckp klu dia pakai baju kurung
nnti kena kutuk ngan kami
hishhh aper2 jea la minah nie



dah puas kami melantak
kami berempat pergi ke shah alam
sebelah giant shah alam ader tapak espo
jd kami nak terjah la
maner tau blh tambah aper2 yg patut utk berhari raya nnti
tapi kan yg byk borong menyopingkan diri
ada lah si sally
mak aiiii penuh tangan kanan & kiri pegang plastik
ramai betul la org jual kasut crocs
bila tanya original ker
diorg ckp bukan original
ialah murah sgt kan
ader harga dr rm85 - rm30
mmg rambang mata la bila tgk


tapi aku byk beli shawl la
sbb aku kan dah gila pakai shwal
cantik2 plak tu
ops lupa plak kami pergi tapak espo naik keta zo
ialah keta bau kedai mesti la kami rasmi kan sekali kan
hehehehehehe
mmg seronok la jumpa korang semua


sally siap jd model tudung CT lg
try jea tapi tak beli pun hahahahhaa
bangla tu bengang jea kot ngan kami :P


ok la nnti aku upload gambo
dr camera dr sally & zo
entah bila la diorg nie nak email kat aku nie

hidup biar enjoy!!!!

8 kata-kata indah:

chik star said...

bestnye berbuke dengn kwan2
:)

Zura said...

wah..sonoknye...sally ade...dh lama xjumpe sally...
Sally keje kat gdex...gdex mana..?

zh-ena said...

as - mmg seronok jumpa member yg dh lama tak jumpa..gelak mmg tak ingat la

zura - sally keja kat HQ kat PJ..tu la aku ajak ko taknak join..klu tak blh la kita bersuka ria mlm td hehehehehe

iman said...

heeheh...dah kurus minah tue.erm farah still control ayu,hahaahah....kalau aku x sarat, sure aku join korang...

[-suziey-] said...

waa syiok la jmpe kengkawan alma..2 thun xjmpe plak tu..hehe..
ouh nape xtunjuk kete baru zo tu..heheh:p

zaza said...

hui bestnya 4 sekawan.. Zo and Sally cam dah ayu sesangat!! Bila nak kawen tu.. ahaks.. Shumie pun cam dah matured ...

nasazfrog... said...

hai sis lama tak ke sini.... :)

Molly Polly said...

Hurm... Zo & Sal... lama tak nampak... memasing nampak makin cantik... especially zo... nampak berbeza dari dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha