NuffnangX

Thursday, September 10, 2009

KaLaU TaK SiAp BaNjiR La RaYa NnTi

tadi aku singgah jap kedai yg jahit
baju raya utk family aku
tgk2 CLOSED
aikkkk mcm maner nie
tapi nsb baik la ader no. phone tukang jahit
tu letak kat signboard closed tu

jd call la..nsb baik la ader org angkat
abg tu ckp yg wife dia solat nnti call semula
jd ngan kehampaan aku blk la opis semula
dlm 1/2 jam pastu aku call semula
dpt gak ckp ngan m.cik tu


uwaaaaa tak siap lagi la
baju aku ngan umairah dah siap
cuma baju melayu sayang ajer yg tak siap lagi
aku ckp la masa anto ckp 2 mggu sblm raya
akan disiapkan..skang nie!!!
m.cik tu suruh amik hari sabtu nie tapi
datang petang skittt..ok


tapi aku ingat nak dtg hari isnin mggu depan jea
kiranya ader 2 hari m.cik tu aku bg extra time
tak siap gak..SAMAN heheheheheh mcm bebetul jea aku nak buat
ok gak pergi isnin mggu depan
sbb mggu depan sayang keja pagi
petang tu blh la dtg amik ngan sayang
blh la sayang terus pki utk tgk ok @pun tdk..
blh terus betulkan maner bhg yg tak berkenan kan


klu tak siap gak..tak sedondon la kami 3 beranak
huhuhuhuhu jgn la kan
dh xcited nak pakai sedondon nie tau


korang plak mcm maner
yg hantar tempah tu dah siap ambil ke
atau masih menunggu utk disiapkan mcm aku nie huhuhuuuhu


9 kata-kata indah:

zieha said...

zieha awal2 dah tempah..bulan lepas dah amiknye..
senang..time posa cuma settlekan order kuih,n keperluan anak shj..hehehe

atty's said...

harap siap kan na..kalo tak siap ..
dush2 itu makcik..

iman said...

hehehe....nie masalah biasa y akan di hadapi na, sbb kira ko antar last minute tue..aku beli siap jer baju iman...ok gak..dia dh pandai memilih so dia y pilih sendiri...hehehe...

[-suziey-] said...

ena..kalu kita kan..cari alternatif..beli baju siap jek..skang dh murah dh..janji sedondon..brsonot..apepn doa byk2 sempat siap :)

saya said...

mmm..tu la pasalnya saya tak tempah baju raya. mmg kirabeli yg siap je. ni pon langsir rumah tu pon tak siap lagi. entah bila nak siap. susah nak cakap...

nanonano said...

na pun risau ni,
kelmarin akak kite gtao macik tukang jait ckp ade 42pasang lg bau yg blm jait termasuk baju kami !
trus call smlm utk pengesahan,
rase nk marah je..
tp macik tu ckp jgn risau..
bley pakainye raye nanti baju tu..
dgn confidentnye..
humm..xpe kite tggu..
hehe :p

zh-ena said...

zieha - ena siap tempah dr sebelum pose lg..ingat dpt la awal..tapi tak gak

k.atty - mmg akan dush2222 m.cik tu

imah - aku hantar sblm pose lh la imah..m.cik tu siap janji blh jea siap..takper la kita tgk jea la nnti mcm maner

zh-ena said...

suziey - tu la harap dpt la pki raya nie nnti

leeya - langsir takder la ena tempah..guna jea thn lepas lg hehehehe

nano - mak aiii lg 42 tu sempat ker tu..dah la tggl seminggu jea nak raya..
harap sempat la siap kan sama mcm ena nie

Zura said...

baju aku hampir siap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha