NuffnangX

Monday, September 28, 2009

ZiArAH MeNziArAHi

raya ke empat kami tak gerak ke maner2 pun
lepak jea kat umah
tapi masih berbaju kebaya baru
layan tetamu yg datang ke rumah


raya ke lima (khamis) baru kami 3 beranak
beraya ke rumah p.cik & m.cik sayang
kali nie aku pakai kurung moden colour pink
umairah plak pakai baju kurung colour putih
sayang plak pakai baju melayu colour hijau
kali nie kami tak sedondon pun


sayang sama ngan adk dia
razak..masih solo lg nie
ader saper2 yg berkenan ker :D


kain baju kurung umairah jea sedondon ngan colour baju aku
hehehehehe ok la tu kan
umairah nie mmg pandai berposing tau


sebahagian sajer nie
sepupu umairah
klu semua ader mmg meriah la umah MIL aku nie
team bola sepak la kata kan


kakak ipar aku..kak mar
sama ngan ank kak mar..tasya



pose manja dr kami berdua

mlmnya kami dh berangkat balik ke sg.buloh
esoknya aku dh keja (jumaat)
malas gila nak keja
sayang plak hari nie baru keja


perghhhh leganya bila nstory raya dah abis aku khatam kan
dah tak yah simpan lg dlm memori aotak aku nie
terus delete heheheheh mcm pc plak kejadahnya

tu ajer la story morry aku time raya
dah seminggu kita semua dah beraya kan
skang nie semua org dah start nak buat open house
aku plak masih lg berkira2 nak buat ker tdk..
entah lah..kena pikir dulu tu
tapi saper2 nak dtg
sgt2 la dialu2kan..jgn malu2 dtg jea :D

7 kata-kata indah:

Zura said...

seronok kan...xpuas lah beraya thn nie rasenye...

atty's said...

cantek baju ena kaler pink ..tuh .

** Perfect Love ** said...

waaa meriah tol entry rayer..
sy plak yg berhari2 nak khatam kan entry raya awak.. hehe :-p

~ain said...

apa ada kat puting umairah tu? cute jek.. hehe

[-suziey-] said...

ler jumaat dh keje..msti lengang je opis..hehe..mood raya lagi..
xpela ade gk yg sedondon kan ena..ekeke;p tantek pink itu:)

Intan said...

Tabik tul kat ena nie. Byk tul citer raya dia...kalo bab story morry nie mmg ena no. 1! Mmg ena nie rajin update citer :)

Suke tengok uols berbaju coklat...ngan umairah yg sgt cute bertudung itew ;)

saya said...

fuhhhhhhhhh..akhirnyaaaaaaaaa.. habis juga baca entry pasal raya ena. berpinau mata ni sebab banyak cerita menarik. hehehe..paling best tengok umairah pakai tudung. so cuteeeeee!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha