NuffnangX

Friday, September 4, 2009

BeRbUkA PuAsA Di ThAiBaSe

petang semalam aku berbuka di luar
sayang join sekali
perjumpaan kali nie diaturkan oleh
mummy suzy aka zie
diadakan di ThaiBase di Sri Damansara
kiranya nie kali ke 2 aku dtg ke sini
sblm nie mkn gak ngan suzy ..minah nie belanja heheheh
semoga murah rezeki minah nie
tapi kali nie sdn bhd la plak kan
nak minta dia belanja bakrap la minah nie nnti
lain kali la zie erk "D



nie la muka yg dtg awal
mummy organizer dtg lewat skit
biasa la tu jam
tapi ader woooo dtg lg lambatt
saper kah itu
tolong jawab yea anak2... :p



memandangkan kami sampai awal
lebih kurang 6 lebih
kami dgr la dulu
minah bling bling nie buka kedai kopi hehehehehe
msg2 terlopong dgr citer
zimie ko story aper tu
sampai yati kusyuk jea dgr ko ckp "p

aper yg bling bling tu
jamu ajer la mata erk gheh gheh gheh



kol 7 jea kami semua start dh amik makanan
mula2 segan gak nak serbu
tapi tgk meja sebelah dh bertimbun amik makanan
tak blh la jd kan
mesti mau kena serbu gak kan
huhuhuhuhu tak dpt nak amik prwn butter
ilek la


mmg penuh la meja kami
sayang plak kesian la sgt
ialah demam kan
nak duk umah risau plak aper suami aku nak mkn kan
jd angkut sekali la
muka pun merah jea..mmg cian
aku la asyik ke hulu ke hilir usung pinggan kosong
amik makanan
org nak jeling ..aku pedulik aper kan
aku bayar tau :p



idah jd single mom with twins
akak & adik
isu saper adk n saper akak telah kami perdebatkan
ialah wpun idah dh ckp muka sekian2
adk n muka sekian2 akak
kami tetap tak dpt nak bezakan
ialah ibu sajer la dpt kenal ank msg2 kan
suami idah tak dpt join sbb ader keja
idah baik jea ank ko mkn kat luar
next time blh la bwk lg twins nie :D



perihal member2 aku nie
kami semua nie kenal dr sekolah menengah lg tau
mmg dh lama kenal sgt la
jd bila reunion nie teringat la kenangan time sekolah dulu
bila teringat citer lucu abis terbahak msg2 gelak


zimie skang nie dah buka kedai sendiri
businesswome dh minah sorang nie
ader jual tudung, kain ela....etc
nak tau lebih kena la pergi kedai dia sendiri kat Bandar Baru Sg.Buloh


shumie plak mmg sentiasa BZ
ngan keja dia
korang pun selalu baca story dia kan bila kami berdua berjumpa


zura plak keja dekat jea ngan opis aku
hahhhh minah nie la dtg palingggggggggg lewat di antara semua org
makan satay jea ~ satay mmg fav minah nie
ingat zura ingat satay
ingat satay ingat zura
hehehehe


imah plak tgh sarat pregnat skang nie
due bulan october
time borak2 dia ckp tggu masa jea nak deliver
nie adalah 2nd bby
semoga selamat lahirkan bby tau "D


suzy keja kat Produa
klu korang nak order keta blh la order kat minah nie
baru jea dpt bby girl ~ Fatin
cute jea bby suzy nie
ikut muka fahmi la fatin nie
tak caya korang belek2 la gambo yg ader kat entry nie


idah plak bekerja kat....lupa la plak
kat maner erk idah
keja kat Rahman Putra
time luch jumaat minah nie mmg lama jeles jea aku tgk
ader ank twins
cute tau


yati ~ baru la kali nie dpt berjumpa
last jumpa time sekolah dulu la
orgnya tetap mcm tu
tak berub ah langsung
keja kat library hospital Sg.Buloh
dah 4 thn minah nie keja kat sini
baru la aku tau ader member sekolah keja kat hosp sg.buloh


nie antara story pendek member class aku
dh msk fasa baru kita semua nie kan



bila dh kenyang perut tu
borak2
goyang2 skit perut tu
baru la amik dessert plak
terliur plak aku tgk c-twins mkn ice-cream
tu yg aku pun gediks nak mkn gak hehehehe



5A2 yg sentiasa terpahat kat dlm ingatan aku
nnti aku tepek gambo time kami
kat alam persekolahan
mmg lain sgt la



sebelum blk kena la bergambo2 utk kenangan kan
heheheheh gambo gelap
ala korang imagine ajer la saper yg kat sebelah korang tu


tahun depan kita reunion berbuka sama lg erk
raya nie jgn lupa buat open house
confirm aku akan serbu
daaaa

12 kata-kata indah:

Nana said...

mmg bez dpt buka ramai2 ngan kwn2 kan

Zura said...

ko nie na sesuka je...hubby zie familah namanye...zie keje kat produa lah....

mmg seronok sgt...rase xnk balik je...mcm2 cite kuar kan...

Aku dtg lmbat bkn ape na...kete depan aku lembab sgt...hahahhaha...jgn maree...

bestnye mlm td...sweeetttttttttttttttttttttt memoriesssssssssssssssss....

atty's said...

sonok makan ngn geng2 lama kan..

chugie said...

heheheh.. selamat ra dh betulkan proton to perodua tu.. thanx tu ra!

emm ena, next time kite buat lagi gempak ek! n mane tau de yg akan berubah lagi ke, i mean yg single jd double.. yg double jd triple.. kn kn kn kn???

anyway, memang superb lah korang.. tu belum buat reunion satu kelas tu

iman said...

hehehe...pepepun hope raya nie dpt berkumpul laik....kui!kui! kalau aku xdpt dtg, korang ler dtg tgk aku...

zaza said...

bestnya...

zaza said...

yg kpm punya ko nak join ke tak ena?

lannida said...

betol tuh... ko pepandai jerk ek na... ada jek sketsa... yg paling tip top "minah bling2"..he..he..
jgn mare ek miey

saya said...

wahhh..sakan buka pose ye. seronok ye buka pose ramai2 mesti meriah tu.

~ain said...

best kan bila dapat berkumpul kawan2 lama.. ain ni esok uitm ada buat buka posa dengan batch ain dulu, tp kat shah alam.. oh noooooooo.. kenapa laaaa time ni dia buat reunion ni.. mana sempat nak balik...

lemonade said...

muke hepi dpt mkn n dpt buke pose dgn kwn2.. meriah gile nmpak.

[-suziey-] said...

ouh murahnya buffet tu..hmmm..cheese tart tu sedap nampk..kalu kita dh penuh sepinggan bolot sorang cis tart itu..ekeke:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha