NuffnangX

Saturday, September 5, 2009

MaNeR BuDaK DeBaB

malam tadi teman mak pergi NSK di rawang
untuk beli barang dapur
murah skit la klu beli barang kat sini
klu nak compare kan pasar raya yg lain
mggu nie tak tido ngan umairah
aku rasa umairah mcm dh besar skit dr
kaca penglihatan aku
bila ckp kat sayang
sayang pun ckp benda yg sama


umaiarah yg mmg tak blh dipisahkan dr umairah



mak yg byk shopping beli brg
ialah utk sebulan kan
mesti la mcm2 benda yg nak di beli



sebelum nie umairah pki dree nie still longgar lg
skang nie bila dh di pakaikan
dh ngam2 ngan badan dia
cute plak tgk dia pki dress


mcm maner erk nak lebatkan rambut umairah
tam lebat sgt la
ramai yg tanya
umairah nie boy @ girl
grrrrr
kdg2 cam mls jea nak jawab



syg ajar umairah buat tanda peace
hehehehehe tapi mesti buat tanda tunjuk arah
kelakar tgk


dapat la lepas kan kerinduan pd si kecik nie

4 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

ye la..anak makin lama makin membesar..smga umairah membersar dgn sihat :)

~ain said...

kejap je kan dah besar.. mak ain kata kalau nak lebatkan rambut, bakar buah keras sampai berminyak, lepas tu minyak buah keras tu, bubuh kat rambut. Mak ain kata dulu ain kening tak lebat masa kecik2.. bila buat petua tu, alhamdulillah dah ada kening.

Zura said...

ala nti dh besar lebatlah kot sbb krg berdua pun rambut lebatkan..hehehe

chugie said...

hehe.. de kate suh letak minyak zaitun na.. same lah anak kite na oi.. ramai kate fatin like baby boy, tapi aku try cari baju yang bleh nampakkan die feminin.. pink macam x leh masuk kat die.. kalu pakai biru, lagilah cm lelaki hehehe:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha