NuffnangX

Friday, September 11, 2009

AdER BuDaK DaPaT SuRaT AmArAn

petang semalam bdk baru nie kena pggl
sbbnya..byk benda kena ckp ngan bdk baru nie
sblm nie kan aku cari bdk despatch utk keja
kat compy aku keja nie kan
bdk nie start keja 20hb august 2009
tak payah la aku bgtau name bdk nie ~ cian plak nnti


ok aku ngan ira sakit jea hati ngan budak nie
naper..
buat keja lambat ~ lembap
asyik la bergayut kat hp
asyik la taip msg
klu pergi solat 1 jam pun tak kuar2 lg ~ ko tido aper dlm blk tu
keluar bank in check dr kol 10am keluar
kol 5pm baru muncul kat opis
bagus tu timing time2 nak blk baru la muncul
bengang gila
msk dtg opis kol 10am baru nampak muka
bila tanya asyik la terbabas tido ~ ko dgr menyirap tak hati
byk lg la bdk nie punya peel yg menyusahkan aku


si garry nie pun tau gak perangai bdk tu
jd kami bgtau boss kami psl bdk nie
jd boss minta aku buat surat amaran
ok jea..laju jea aku buat


jd petang semalam garry la bg nasihat kat budak nie
tgk la tu tak respect langsung
tahu la baru blk opis ~ bank incheck kat damansara
kuar kol 10am kol 5pm baru smp opis
punya la lama
7 jam ko pergi bank in..
aku pergi bank in kat Melaka pun
dah blk pun
blh buat 2 kali round pergi Melaka


jd semalam aku keluar dr opis lambat la skit dr biasa
bersyarah plak si garry nie kat budak nie
grrrrr
ingat cepat jea bg syarahan
rupanya lama


tgk la tu jaket ngan topi pun tak buka
takder respect langsung la
tgk muka garry serious jea
aku duk sebelah kanan si budak nie
ira plak duk sebelah kiri budak nie
entah lamotif aper kami pun kena duk sekali dgr syarahan si garry nie
jd tadah ajer la telinga



chewahhhh ira kusyuk jea dgr syarahan tu
hehehehhehe



aku plak sajer la bawak notebook
ada tanda ?????
yea la aper halaku nak tulis kan
aku asyik tgk jam ajer
ialah aku kan adr mini gathering petang semalam


aku undur kerusi belakang skit
tunjuk jam kat garry
terus la mamat nie bg last mukadimah
purhhhh lega bila dh abis..


aku harap budak nie
insaf la
klu tak insaf kejap ajer la ko keja kat sini


5 kata-kata indah:

Zura said...

biaselah lelaki mmg cm tue
PEMALAS

zh-ena said...

tau takper..baik tak payah ader kan..tu yg aku senang buat semua benda sorang2 jea..takder la nak pening kepala

iman said...

mmglh x pening na, tp ko kepenatan lah pulak...hehehehe

atty's said...

dah ade keje..taknak keje elok2..

zaza said...

he he.. kesian plak kat bdk tu.. hrp2 dia cpt sedar la.. kalau tak... kena buang oleh cik Ena kita!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha