NuffnangX

Saturday, July 11, 2009

CoLeBrAtE BeRdAy SaYaNg

jumaat yg lepas
celebrate berday sayang kat chilis OU
mmg nak sgt ajak syg mkn kat sini
bila sampai tu tgk org ramai plak
kena Q la plak
syg ajak mkn tempat lain
ok la ronda2 nak mkn aper kan
semua tempat aku taknak msk
jd ajak semula syg pergi chilis



kena pandai pilih menu yg sesuai ngan tekak
kita yg mellayu nie :D



nie kat depan chilis
tunggu turn utk dpt tempat seat
kena bg nama dulu sblm msk
ramai yg menunggu giliran



pastu kami msk dlm ddk dulu
kat tempat waiting list
sebelum nama kami di panggil msk



time ddk kat sofa nie
umairah mmg tak blh ddk diam
suka sgt ngan wall kat chilis nie
mungkin wall dia tak rasa
tu yg si kecik nie sibuk jea nak pegang
kat sofa nie
satu family chinese
agah2 umairah
ank lelaki family chinese nie
dtg dkt kat umairah terus jea bg kiss
mak aiiii terkejut aku
family tu pun terkejut gak
asyik say sorry jea :D


dlm 15 minute tggu
baru la nama kami di pnggl
finally dpt gak seat
mcm biasa la
bila nak mkn umairah mesti kena duk ngan babah
sbb ngan babah.. si kecik nie behave skit


mlm tu aku make up n cun skit
ialah nak bg suami rasa special skit
ala2 sebenarnya taknak la bg nampak aku
nie baru kuar dr hosp kan
muka pucat lesi jea
tu yg kena touch up skit :P



kami order menu utk kids
biasa la ader nugget ngan fries
yg nie smp dulu
mau tu yg kami mkn dulu kan
umairah mmg suka mkn fries
klu pergi mc'd n kfc mmg fries utk si kecik nie
minta yg takder garam la



dressing umairah utk mlm tu
babah yg pilih n pakaikan
tgk la
mcm lelaki kan
sbb tu la yg dtg tegur umairah that night
guess umairah bby boy
grrrrrrr
nak marah babah
babah senyum jea



masa sayang bwk umairah ronda2 dlm chilis
aku pggl waiter
aku ader permintaan
waiter tu ckp blh ajer :D
dlm hati dh berbunga2




bila sayang minta bil (tapi aku yg belanja ialah berday sayang kan)
nnti berday aku, syg plak yg belanja :D
heheheheh perasan mcm syg nak belanja :p


ok bila bil smp jea
lg sorang waiter dtg bwk kek (gambo yg ats tu)
sambil bwk tu diorg semua
nyanyi lagu berday
ramai gak yg kerumun kami
ader dlm 5 org nyanyi berday songs utk syg
aku pun join nyanyi sekali la kan



mmg kelakar tgk muka syg time nie
malu tak hengat
aku plak lupa plak nak snap gambo semua
ialah aku semua nak handle maner la sempat
terpikir nak amik gambo kan


pas abis nyanyi lagu berday
baru la sayang tiup lilin
terus sayang kiss kat pipi aku
uwaaaa malunya sbb waiter tu still kerumun kami lg that time
dh merah plak muka aku :p


sedap dessert tu
atas ice cream
n bwh plak kek brownies



sayang happy sgt
smp peluk umairah sekali
muka syg pun blushing jea
merah jea



sebelum blk kita amik gambo dulu
waiter kat chilis nie semuanya sporting tau
kami nak mkn pun diorg nak tlg jagakan umairah
tapi kami tolak
takper kami blh jaga n handle umairah
seee mmg best kan
jd time kami mkn umairah tak nganggu sgt la
sbb ader jea yg dtg agah umairah


selamat hari jd sayang mmuahhh :D
luv u always

8 kata-kata indah:

Yan said...

ape dlm mulut dia tu??

azzul said...

tu la dia penuh satu mulut tuh...apa la agaknya tu

mama tisya said...

kalo order molten choc lg sedap...yum2...

Intan said...

Happy belated birthday to ur hubby!

green apple said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aku adelah ketagih eksrim okkkkk.


entry ni tidak adil untuk diriku!!!!

nurul said...

hepi bufday to cik abg na... yg ke brapa ek?? eheheh...

[-suziey-] said...

hola...sedapnye mkn2 kt chillis..satu plate tu bole mkn utk 2 org..sgtla beso..ekekek:D

saya said...

wahhhhh...romantiknyaaa... lepas ni umairah kene pakai gown je la selalu. hehehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha