NuffnangX

Wednesday, July 29, 2009

KaMi MaKaN Mc'D Jeaa

hari nie aku still lunch ngan zura
oooooo hari nie pun minah nie pki seluar n baju blouse gak
blue colour minah nie
awak nie biru la hari nie :D


sebelum tu aku bg choice kat zura
nak mkn kat Mc'd @ KFC
zura ckp tgk la
maner org yg kurang
kita msk kat situ ajer la


zura msk Mc'd
confirm la kami lunch Mc'd kan..kan..kan..


zura plak mmg selalu bergaya pun hehehehe
hari nie minah blues



kali nie aku amik set tak tukar pun air
zura plak yg tukar air kpd air milo



of couse la kan
aku mesti la order set chickem mc'deluxe
fav aku nie



zura plak sebab kaki dia dh gatal sbb mkn ayam semalam
hari nie dia mkn burger ikan plak
oooo aku mmg tak suka burger nie



fries mmg sentiasa ader dlm set
klu korang beli ala carte confirm la takder kan
mcm biasa la klu mkn ngan geng
fries mesti akan dilonggok kan terus dlm
dulang
pastu mkn ramai2
syorrrrrkkkk woooo



sempat la lg aku beli manny toys
utk umairah
toys Mc'D yg lain tertinggal umah nenek dia
jd manny nie pengganti sementara
toys yg lain takder
ok la tu kan :D



nie aku beli kat zura
Bunga Solar
aku rasa dah dekat 3 jam aku jemur
bunga nie kat atas keta aku
mmg panas ngan tgh tadi kan
tapi tu la bungan ngan daun tu statik jea mcm tu
huhuhuhu zura tak bergerak la
mcm mane nie


takper zura ckp dia gantikan yg lain
cayaaa la mcm tu
nsb baik la blh ganti kan
baru jea nak tepek kat keta petang nie
nnti la pasang pas dh dpt ganti :D

4 kata-kata indah:

Yan said...

hehe aritu yan beli mcd... amik elephant tu gak nak bagi Qis.. tp bukan dia reti men pun..

~ain said...

ngeri plak tgk gajah tu.. hahaha

Zura said...

gambar aku xcantik pun ko letak gak...

zh-ena said...

yan - mmg pun kita yg main plak hehehehe

ain - belalai panjang sgt

zura - dh tukar pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha