NuffnangX

Wednesday, July 29, 2009

UmAiRaH : 9 BuLaN


hari nie umairah genap 9 bulan
semakin pantas masa bergerak kan
tggl beberapa bulan ajer nak genap setahun



(gambo semalam)

dah 9 bulan nie
antara perkembangan umairah ada lah :

*gigi dah tumbuh 2 batang
*dah suka sgt menggigit jari ibu n babah
*bila berdiri tepi sofa dh tak pegang sofa..berdiri statik jea
*dah faham ngan ayat YES n No bila kami ckp
*skang dh ader gaya baru bila kami ckp BYE BYE ~ gaya tgn mcm bunga solar
bergerak..cute sgt
*bila dgr azan ~ akan ikut sekali azan..time nie sejuk jea aku tgk
*bila dgr lagu astro CERIA..CERIA..mula la nak goyangkan punggung..mcm itika jer aku tgk
*bila lipat baju..bukan punggah baju yg dilonggokkan tu tapi nak punggah baju
yg telah aku siap lipat grrrrrr
*bila kami ckp nyummmm nyummm..umairah dah tahu kami
nak bagi kn kat dia..ters buka mulut
*bila kami ckp bye bye..time tu kami kat depan n si kecik nie
kat blk mmg cepat ajer dtg ke depan takut kena tggl la tu


rasanya tu ajer kot pertambahan perkembangan umairah utk bulan nie..
semakin pandai n cerdik :D


happy 9 months sayang ibu
mmmuahhhh :D

7 kata-kata indah:

iman said...

hehehe tue baru skit na...tggu dah pandai bckp nnt, mcm iman, dh pandai ckp jap...hahaha geram jer bila panggil dia ckp jap...mcm bz sgt...

zh-ena said...

imah - tu la tak sabar nak tggu..tapi skang nie tak sabar nak tggu umairah jln dulu

chik star said...

sekejap je kn ena.
pejm celik pejam celik.
eyh alih2 sok umairah nk dpt adek lak.
hihi.

zh-ena said...

as - tu la tgguuuuuu ajer la bila nak bg adk kat umairah nie

farah@nina said...

ena.. dah beli byk selendang pakaila style yuna. ko pakai stle mcm ni x perasan la macam selendang. Aku ada selendang mcm ko ni. 2 yg aku perasan. hehe.. Mmg skrg trend selendang tp aku mmg suka pakai style yuna. yg ngam2bulat ikut muka. try la! br la menmpakkan muka kita yg bulat dan tembam tu. hahaha..

Intan said...

Alaa lambat nya aunty nak wish dia happy 9 months old :) Wahhh makin bijak lah dia...suka part yg dengar azan dok ikut sekali tu :)

~ain said...

hahaha.. umairah!!! geram den tgk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha