NuffnangX

Thursday, July 9, 2009

No. YaNg CaNTiK

hah aper korang pikir
ingat aku nak beli no ekor erk
tetiba aku tgk jumpah org yg jeguk blog aku
mcm suker plak total no tu
aper lg terus la snap
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
cantik tak :D




time lunch td aku lunch
ngan 2 minah yg sengal
nak tau saper
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaaaaa nie la 2 minah sengal "p


hahahaha aku tau korang confirm akan baca blog aku nie kan
yg kanan tu sha
yg kiri tu ct
dua2 dah jd bini org tau
jgn plak saper2 nak kenen plak
ct baru jea gugur
harap pas nie melekat la lg
cha yok cha yok buat bby pas nie
sha plak tgh pregnant
baru 2 bulan
perut dh nampak skit
kuat mkn minah nie (ct yg habaq kat aku tau)


muka aku makin teruk la
taktau nak pki ubat aper lg
dah 3 pakar aku pergi
huhuhuhu tak baik gak
tu yg aku pergi keja tak pki make up
takut makin lg teruk



ct belanja mkn pizza
diorg la amik aku kt opis
sebenarnye diorg berdua nie
staff lama kat tempat aku keja skang nie
skang nie tempat keja baru dekat jea ngan opis aku
pas nie ader la teman
utk ajak lunch selain dr shumie & zura "D


pizza baru tak sedap
tak byk mkn pun
baik mkn mc'd




smp opis pas lunch
lori besar dah ader kat warehouse
nsb baik la DO dah buat
klu tak mau aku kelam kabut td
mmg besar lori nie
utk 14kg punyer lori
barang2 nie nak hantar ke Pasang Besar
sebelum hantar ke Thai




klu aku berdiri kat tepi lori nie
mmg cenonet jea aku



tgh punggah2 barang
2 org mamat dtg tegur mr.than
risau gak sbb lg sorang mamat tu tinjau2
keadaan warehouse kami tu
ialah risau sbb
selang beberape blok dr warehouse kami
dah kena pecah msk
takut diorg nie tinjau keadaan kan
entah la
harap semua selamat kan


9 kata-kata indah:

~Ain said...

ain tak suka dah makan pizza. baik makan mcD. lagi byk murah looooo...!!

Wife to Firdaus Ghazali said...

akak...opis akak nih kat mana ye?

zh-ena said...

ain - betul tu..tapi org nak belanja mkn ajer la hehhehe

azie - opis ena kat subang pinggiran

mummYaeesh said...

uols keje ape ni ena oiii??

Zura said...

klau ade nombor 7 lg cantik na...hehehe

iman said...

erm.......pizza nie x leh mkn selalu mcm mcD, cepat muak....ra ko no 7 kat blog ko jer

zh-ena said...

watie - ena keja account tapi merangkap semua la kat opis nie..letihhhhh

zura - klu 7 tu namenyer blog ko ra

imah - betul tu aku sokong ko imah..

emiedina said...

lain kali kak ena lak yg kena belanje kami....:p

Anonymous said...

Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform
are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.
Also see my web site: free online casino gameshttp://

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha