NuffnangX

Monday, July 13, 2009

GeNtiNg ~ PaRt 3

kat indoor ingat nak msk kat tempat ice wonderland
tapi huhuhuhu sedih tau
bby tak blh msk
jd tak dpt la nak msk
sayang suruh aku jea yg msk
taknak aku klu aku sorang jea yg msk
bukan percutian bersama la kan
kalau mcm tu
jd next time la kami dtg lagi
mungkin pas umairah setahun
blh la dtg semula



tk blh msk
bergambo jea la kat luar
dah berangan2 nak main baling2 ice ngan sayang :p
takper la takder rezeki lg



dah penat main
kami mkn dulu
biasa la mkn mc'd jea
taktau nak mkn aper
lg satu kaki dh penat nak jln2 cari mkn pun
jd aper yg ader dpn mata
tu jea la yg jd pilihan
lgpun mc'd ader bubur
sng nak bg umairah mkn
pastu ader fries plak
lg la umairah suka



hehehehehe kami naik horse
mak org lain ddk tepi kuda sambil pegang ank kan
tapi aku terus jea naik kuda tu
slumber ajer aku
sayang dah gelak2 kat aku
pastu aku gelak kat sayang plak
sbb yg naik mak ngan ank
yg bapak plak tggu kat bwh jea
heheheheh msg2 gelakkan diri sendiri
tak kesah la kan sayang :D


tunggu ader sambungan lagi
jgn muntah la plak tgk entry aku kali nie :p

5 kata-kata indah:

~ain said...

waaaaaaaaaaaahhh.. bestnya g genting!!! ain tak pernah pergi tau.. haaaaa... jangan nak gelakkan ain ye.. ain mmg tak pernah pergi genting.. bila ckp pasal genting ni, memang ain no point laaaa nak komen apa.. sebab tak pernah g..

~tapi, komen gak laaa ni.. hahahampeh je ain ni..

chik star said...

umairah muka teruja je,
hihi.

zh-ena said...

ain - takper nnti ader rezeki ader la peluang ain g sana..

as - mmg teruja sgt la tu

niza said...

seronoknyer tgk gi jln2 ke genting!!!

zh-ena said...

niza - aper lg niza, ajak la cik abg mu iter ke sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha