NuffnangX

Monday, July 13, 2009

GeNtiNg ~ PaRt 5

hari ke dua kami di genting
kiranya hari ahad la kan
mcm maner dh muak ker tgk gambo kami sekeluarga nie
jgn muntah korang
dh nak abis pun



bangun pun lambat
ialah penat gila la
pastu mlm td nak cari parking pun sesat
mcm kaki nie nak tercabut ajer la


jd pagi tu kami mandi kan umairah dlm tab
nak pergi pool mcm tak sempat jea
ialah bgn pun nak dekat kol 10 lebih
mmg lambat gila kan
ialah blk langsir kami mmg gelap
jd bantai tido mcm mlm lg la
bila tarik jea langsir n tgk jam
mak aiiii lama nya tido
mmg syokkkk ~ sejukkkk beb


umairah bila dah msk dlm tab
mmg payah la nak kuar
suka sgt
keluarkan ajer dr tab mula la nangis
sambil badan tu lentok2 nak minta lepas
bila letak semula
terus jea gelak




aku suka betul bila pki kan umairah ngan snow cap
comel betul
beram..nak jea picit2 pipi tu


tgk la tu nak berdiri jea keja si kecik nie
sambil berdiri sambil mkn biskut panjang



nie pemandangan dr blk hotel kami
model mcm iasa la si kecik nie la
view dia ok la


nie plak dr balkoni dr blk hotel kami
mmg suka duk kat sini
sejukkkk jea
berangin jea


nantikan sambungan lg :D

3 kata-kata indah:

Zura said...

comel umairah pkai baju panas tue...teringat masa aku g cameroon dolu dolu

zh-ena said...

zura - tu la kan..nampak bulat jea muka dia

anne_nurqaseh said...

sakan no makan angin ena..
cumey cumey umairah ngn serba pink tu.. so cute..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha