NuffnangX

Thursday, July 23, 2009

HaRi YaNg MeLeTiHkAn

nie story semalam
semalam aku mmg penat
ke sana sini utk settle kan urusan
dengan puasa nya
mmg tak larat
rasa cam nak bebrbuka ajer tapi
masih sabar lg


smlm masa n d way pergi PJ
kuar dr tol PLUS
nampak la kejadian nie


lori nie baru jea terbakar
sbb org pun tak la ramai lg
polis dah ader
utk control keadaan
sempat la aku snap gambo lori
terbakar nie sambil aku drive :D
ader org siap rakam lg
nak hanto kat blk berita kot


dah amik cheque kat umah bos aku
mcm biasa la sessi nak bank in la plak kan
kekadang geram jea
kat bos aku nie
ialah bil umah pun aku kena bayarkan
aper punya akaun la aku nie
nsb baik la brg dapur tak suruh aku beli
klu suruh nau aku....
lu pikir la sendiri


sepatutnya nak kena pergi S.alam
tapi sbb tak larat
aku post pone esok ajer la (hari nie la aku kena buat)
tapi singgah jap pejabat pos Gianta kota d;sara
nak bayar bill telephone bos aku nie


dah sampai sini confirm la
aku akan cuci mata kan
sempat la aku beli FM
blh tambahkan koleksi FM
kat umah aku tu :D



pastu beli pasu cute nie
letak kat atas meja opis aku
nak tggl kan msg kepit jea kat bunga nie
CUTE..


cantik tak bunga msg nie
bunga tu blh goyang2 tau
mcm bunga magnetic yg letak dlm keta tu
lebih kurang la


nie aku closed up lg kat bunga nie
mcm maner cantik tak..


tambah semak lg kat atas meja aku
yg telah siap sedia mmg semak
hehehehe

3 kata-kata indah:

Zura said...

cutenye bunga tue

is@r said...

Nice flower...
If he/she ask you to buy groceries then you should ask your boss whether is in your JD list or not.

Hehehe...

Amik kesempatan betoi...

Cheers..
Is

zh-ena said...

zura - nak ker :D

is - betul gak tu kan..tapi tu la mesti en tak berani nak ckp punya la..penakut skit :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha