NuffnangX

Wednesday, July 29, 2009

AkU SuKa KaT MiNaH NiE


aku suka penyanyi indie pop nie ~ yuna
aku rasa dia mmg tgh popular skang nie
klu dgr radio mmg selalu diputarkan lagu DAN SEBENARNYA


amacam korang minat tak minah nie??

aku suka suara dia
personaliti dia
kecantikan dia
gaya dia
etc/dll


skang nie aku mmg suka pki selendang pergi maner2 pun
jd dh byk la koleksi selendang aku kat umah
belajar kat utube mcm maner nak gayakan selendang
mmg sempoi kan



pastu suka ngan gaya fesyen dia
yuna nie slumber jea nak pki aper pun
aku rasa skang nie trend muda mudi pki kemaja kotak2 kembali semula
korang perasan tak..



aku ingat time aku sekolah menengah dulu
mmg trend pki kemeja kotak2 gak
emmm kena selongkar semula la gambo lama2 klu
nak imbau kenangan lalu..


suka selendang n kemeja kotak2 stail yuna nie
korang sama tak citarasa cam aku nie


jom kita sama2 nyanyi lagu yuna nie :D

Oh Bulan..

Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku

Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Oh...

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku rindu ..

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..


7 kata-kata indah:

~ain said...

adik ain salah seorang pengikut trend pakai selendang ni..

tengok orang pakai cun joo.. bila ain pakai, mak aiii boleh berjalan sendiri laaa.. ahahah!

iman said...

AKUPUN SUKA AWEQ NIE NA, SBB DIA MCM LOW PROFILE, TP AKU DH JEMU LAGU DIA Y SELALU BERPUTAR, SELALU WAT AKU TERLENA....;P (PADA HAL MMG KAKI TDO)

lannida said...

aku layan gak lagu dia. tpi kembar aku mmg favourite. pantang dengar lagu yuna berlari. terus senyap depan tv / radio. pasal kemeja kotak, aku pun ada beli satu. amboi... tak sedar diri betol kan?

atty's said...

skrng mmg trend balik eh baju kotak2 nieh..

suka jugak lagu nie ..

Zura said...

suke suke suke....

Redbloodsnow said...

lawa si yuna neh ek. pestime nengok artis indie yg bertudung. keep it up yuna :)

zh-ena said...

ain - klu pki mcm tu confirm muka ena lebih besar dr buah tembikai
bulat sgt la

imah - ko mmg kuat tido la imah heheheheh

idah - aku pun ader satu colour purple..sejuk jea bila pki kan..ingat nak tambah koleksi lg la

zura - aper yg ko suka ra :p

zie - mmg cantik kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha