NuffnangX

Thursday, July 30, 2009

JusCo OU

malam td kami empat beradik
termasuk la mak sekali
join pergi Jusco OU
lini nak beli present utk hubby dia
berday adk ipar aku hari selasa lalu (28/7)
HAPPY BERDAY HAFIZ...


ingat nak pergi aku ngan lini ajer
pastu mak pun nak ikut
pastu nasir plak nak ikut
nasir plak ngan slumber call sobri nak ikut tak
aper lg sobri pun ikut gak


tggu la si sobri nie blh
jd kami gerak dr umah kol 9.30pm
mmg dh lambat sgt la
sbb Jusco OU tutup kol 10.30pm


aku ingat sobri mmg tau la kami nak pergi Jusco
tapi sekali dia pergi bwk kami ke Tesco Mutiara D;sara
aper lg
terus la kami jerit dlm keta
iaaaa tgk la jea pas kami dh jd ibu nie
mmg suka menjerit ajer :D


sobri ckp ingat nak pergi Tesco
rupanya nak pergi Jusco
betul la tu ader belakang bunyi CO..CO..
kami aper lg mmg bantai gelak jea la kat dia


org dh lambat dia lg la bwk salah tempat plak
terus u-turn
smp kat Jusco kol 9 lebih
terus cari kat bhg lelaki
adk aku beli hadiah wallet utk hubby dia
bgs gak kan
sbb ader sales kat Jusco smp 31 augt




c~kembar nie klu berjln mmg suka
msg2 thn mata taknak tido
pdhal mulut asyik la menguap ajer



nie aksi umairah ngan p.chu encem dia
mmg suka si kecik nie ngan p.chu dia
siap kiss kiss lg
bila nampak cermin besar
asyik la nak kiss kembar dia dlm mirror tu
cute jea


kat Jusco nie kami tak beli aper pun
sajer window shopping
nnti la bila dh gaji kan baru la
kita SHOPPING ajak mak sekali heheheheh


pastu sebelum blk mesti la mkn dulu kan
lini ajak mkn kat Vicchuda kat Uptown D'sara Lama punya
nie 1st time aku mkn kat sini
kiranya ader 3 tempat la restaurant vicchuda nie erk
korang tau ker ader tempat lain restaurant nie ader
ader kat :
~ kuang dekat ajer ngan umah mak aku
~kota d'sara
~PJ d'sara


tapi aku rasa harga mcm tak standard ajer la
kat PJ D'sara nie mcm mhl skit harga dia
kat kuang tu murah skit
kat kota d'sara aku tak dpt nak comparekan sgt
sbb tak pernah lg mkn lauk pauk punya
selalu mkn nasi ladna ajer..

korang rasa betul tak..

8 kata-kata indah:

ienaadifisa said...

Ena..
shopping kat Jusco mmg lagi best dari kat Tesco ker kan..
iena pun suka..

kalau boleh nak suruh jer Jusco buka satu cawangan kat Perlis nih..
hehe..

boleh gi tetiap ari.. (adeh boleh bankrupt kalau tiap2 ari pergi)

~dARlee zURiS~ said...

jusco sini tulis je kul 10.30 tutup
tapi..kul 9.30 masing2 dah tarik pintu sekerat
tah apa2.

Zura said...

klau aku xdelah nk gerak klau dh lewat sgt...nti xde feel nk shopping

Leeds Al-Malique said...

http://www.youtube.com/watch?v=spnMcaChlBo

lagu baru yuna :)

iman said...

erm...na tue blum pandai jalan....ari tue aku bwk iman g jusco ngan kengkawan dia ( sepupu sepapat dia ) x terkejar kitorang, sbb semua tmpt nk masuk...

atty's said...

malam tadi pun g jusco .tp jusco .
cheras selatan

Nana said...

dah lama xg ou.
amboi manjenye umairah ngan pak chu dia

[-suziey-] said...

amboih kemain umairah comolot ngn pak cu nye..ekeke:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha