NuffnangX

Thursday, July 16, 2009

SaRaPaN Di ManEr...SaRaPaN Di SiNi...

pagi tadi aku ader keja kat PJ
abis semua keja tgk jam baru kol 10 lebih
perut mcm dh keroncong sbb tak sarapan lagi
nak lunch mcm awal la lagi
ingat nak sarap mknan yg sempoi jea


jd n d way blk opis
aku ajak ira mkn kat Subang Perdana
jd kami sarapan kat
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kat sini jea

kat maner murid-murid
"D
OLD TOWN
WHITE COFFEE
selalu dtg ke subang perdana
tak pernah singgah pun
jd kali nie kami sarapan kat sini jea



suka tenguk
senarai menu dia
mmg cantik n tersusun jea
nak pilih makanan pun senang
aku suka tgk menu yg mmg ader gambo sekali
ialah sng nak pilih berdasarkan gambo yg
nampak menarik kan
klu tgk menu yg ader tulisan jea
bosan aku tgk
sbb tak tau nak pilih aper kan
senang citer terus tanyer kat waiter maner yg sedap
tu perangai aku la



budak ira nie
ikut jea aku ajak pergi maner
ajak pergi shopping dia ikut
ajak ponteng keja pun dia ikut
hehehehehe jahat tak aku :D



aku rasa bila aku pakai tudung selendang
aku rasa muka aku mcm buah pear jea
mcm besar n tembam sgt222 la
geram jea aku tgk gambo nie



biasa la minuman mesti smp dulu kan
aku ~ white coffee
ira ~ hazelnut white coffee
pergghhh mmg sedap
tapi manis sgt la
hari2 minum kat sini
confirm kena kencing manis



nie menu ira
mmg tekak melayu la minah sorang nie
dia order curry mee
kuah dia perghhhh mmg sedap
aku asyik hirup kuah dia jea
mee aku tak mkn la



nie plak menu aku ~ western platter
chewahhh nak jd omputih la plak
tapi mkn tak abis
dlm hati aku ckp
buat sendiri kat umah pun blh
gatal hati nak mkn jugak



nie plak aku order gak
gatal gak nak order
bukan mkn pun ~ butter toast
jd aku suruh tapaukan
sampai opis aku bagi kat helen
tak larat aku nak mkn


aku kenyang sampai tekak aku rasa
cam kembang semacam jea


pasnie kopitiam maner plak aku nak try...
korang ader cadangan :D

11 kata-kata indah:

Nana said...

wow cedapnye...

~dARlee zURiS~ said...

mee kari old town mmg sedap
suka mkn.
hehee..zuris pun tak sesuai pakai selendang
macam belon je muka
huhuu...

Zura said...

kenyang ke makan tue je na....klau aku tetap gk nk nasi...

PuteriSatu said...

klu gi OTWC harus cuba nasi lemak dia...mang best gilos!!!

zh-ena said...

nana - try la nana..mmg best

zuris - huhuhuhu sama geng la kita

zura - tgk la ptg nnti confirm aku nak mkn nasi..skang nie kenyang la lg

mama aqilah - nnti ena try..

atty's said...

telur mata kerbau ..tu nampak shedappppp..sssanggaatttt..

UnGu VioLet said...

wow.. bestnye yer makanan kat stu.. teringin nak pegi..

~ain said...

oh.. terliur nye

zh-ena said...

k.atty - kita grg sendiri lg la sedap heheheh

ungu violet - kena tggu pas dah blk m'sia la

ain - aper lg mai la dtg sini kita jumpa kat oldtown white coffee

Redbloodsnow said...

uiiiiii,,terlioq aku wehhh!!! kenapelah kat kch neh idak ado old town. nyampah ahhhh

:P

zh-ena said...

zie - takper nnti ena buka kat sana khas utk zie :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha