NuffnangX

Wednesday, July 29, 2009

SerViCe AiRcOnD

petang tadi baru la aircond kat opis aku
di services
dah nak dekat 2 bulan rasanya aircond kat
opis aku nie tak bernyawa
bila ckp kat bos aku nnti la
betul kan ~ kedekiut tahi idung masin tul la bos aku nie


mggu lepas kan dia dtg opis nie
jd baru la dia tahu tahap aper keadaan opis nie
sauna tau tak


baru la dan2 tu gak call org service
aircond kat opis nie
dah rasa azabnya kat sini baru la
terhengeh2 nak call
time aku ckp taknak dgr



kat opis aku nie ader 3 aircond
2 aircond nie klu buka confirm
akan blackout satu opis
tu yg tak buka pun
yg lagi satu klu buka pun
rasa mcm tak buka jea
baik tak payah buka
kan buang karan jea


jadi kami mengharapkan
kipas yg ader satu2nya kat opis nie
kekadang klu tak tahan sgt
aku msk dlm keta bagi bdn aku
sejuk dulu
dah sejuk baru la msk dlm opis semula
tension bebbbb...



nie aircond kat bhg ira
hah amik ko semuanya kena tanggalkan
pekerja aircond tu ckp patut la selalu shot
sbb ader wayar yg terbakar
nie mesti keja Cik Ti la kan
saper lg la nak gigit2 wayar dlm tu


nie plak aircong kat tempat aku
lega sgt bila aircond dah dibaiki
jd petang nie sejuk jea la hati aku
hehehehehe


dah tak ngadu2 la panas dlm
ngan panas luar

5 kata-kata indah:

Yan said...

ekon kat opis yanpun same... pagi2 masuk opis patutnye sejuk.. ni kepanasan

~ain said...

ekon kat bilik opis ain pun kdg2 gilo..

hah.. bagus laa pasni sejuk je ati ena

[-suziey-] said...

umangaih..ade cik ti ke..

saya said...

wahh..bahaya tu kalo ada short circuit.. tapi dah repair ok la tu..

zh-ena said...

yan - mmg pns kan..tak tahan betul la

ain - harap begitu la..sejuk smp ke dlm hati :D

suziey - mmg byk pun..besar2 plak tu

ciksaya - harap begitu la kan..bahaya sggh la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha