NuffnangX

Monday, July 13, 2009

GeNtiNg ~ PaRt 6

mcm maner dh muak ker baca :D
ok la nie last entry aku story psl kat genting
pas nie dah tak sentuh pun


kol 12 lebih kami kuar dr blk
ialah kami plan nak naik skyway
sbb semalam tak naik pun



mcm biasa la sebelum
tggl kan blk hotel
kami snap2 dulu gambo kenangan kat balkoni
pakaian pun sedondon jea
sehati sejiwa la katakan :p
uwekkkk



nie kat taman ikan kat bhg bawah hotel
mmg cantik
ikan pun gemuk2 jea aku tgk
umairah bila dah tgk ikan
mmg tak berkelip la mata dia
suka bonar



tgk la babah jea yg pandang camera
yg si kecik plak tgk jea ikan kat kolam tu



sebelum gerak
mesti la mkn dulu kan
perut pun mmg lapar gila
mkn kat aper tah reataurant kat hotel tu
lupa plak
tapi mmg sedap
umairah leka jea mkn donut
mmg lembut la donut tu


kejadian : setiap meja ader letak ikan laga dlm balang kaca
si kecik nie mmg suka tgk ikan
tak berkelip2 mata tgk
sekali tgn dia yg kecik tu dah menepis
balang ikan
perghhhh lega nsb baik la dpt diselamatkan balang n ikan
klu pecah mau si kecik bie kena tggl kat hotel
nie sbg bayaran balang ikan pecah
hahhahahaha ader ke yg nak :D



sebelum blah
gambo wajib depan hotel
entah bila la lg nak dtg semula kan



kami singgah dulu kat skyway
tapi iskiskisk
skyway tak blh jln plak that day
sbb tgh betul kan
jd terpaksa la cancel niat di hati nak naik skyway




dlm perjalanan turun
bdk kecik nie dah nangis nak minum susu
biasa la klu nak tido
mesti nak susu dulu
nsb baik la ader gak tempat
utk kenderaan berhenti
klu takder lg la kuat bdk kecik nie meregek


sebagai babah yg sayangkan ank dia kan
dgn macho buat la susu bby
umairah sayang babah kan..


kami smp umah semlam
mmg awal
kol 1 lebih dah kat umah
aper lg
rehatkan badan la kan
penat gila
sbb tu la aku mls jea nak dtg keja hari nie


nak jea aku MC
tapi aku kan pekerja dedikasi
dtg ajer la


abis sudah story kami makan angin :D

11 kata-kata indah:

Mak Su said...

wow! beshnyer gi genting, maksu gi time family day opis buat kat situ, tapi sekarang jimat cermat, ahaks. sendiri family sendiri day...

Zura said...

lajunye ko dh smpai part 6...

mama tisya said...

tk sbr nk p nanti..so ada lg kn voucher yg aritu..leh la ke langkawi plak..hehehe

[-suziey-] said...

waaa byk btol part..ekekek:D sonot la plak tgk g genting kan..emm time ni la skyway nk maintainence..xde rezeki:p

niza said...

wahhh!!!sedondon lg...hehehe....

Nana said...

wa..wa..wa..beshnye g coti..xsabau nih..heheh

zh-ena said...

maksu - ala nie pergi pun sbb ader voucher

zura - express ra..sng

amy - tu kena tggu budget tahunan keluar dulu heheheh

suziey - tu la hampeh tul..takder rezeki nak naik la tu

niza - sedondon tau..

zh-ena said...

nana - cpt2 la g :D

saya said...

oooooooooooo..pegi dating bertiga-tigaan yeeeee... honeymun yeeee... bestnyaa.. takkira la pergi jauh ke dekat yang penting bersama orang yg tersayang betol tak ena..

zh-ena said...

ciksaya - betul tu leeya..tak kesah la pun g maner pun asalkan kami bertiga mmg happy sgt2

Intan said...

Oooo bestnya umairah dah spi genting, arissa last pergi masa "dalam perut"...he he he

Nie nak kena p nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha