NuffnangX

Tuesday, July 14, 2009

ReAtAuRaNt ViChUddA

nie story lunch semalam
sbb lepas lunch semalam aku bz
tu yg ari nie baru berkesempatan tepek kat blog
aku nie
mcm baiasa la
zura plak amik aku kat opis
bila nak kuar luch sama ngan dia
sblm nie aku yg amik dia kat opis dia
mcm balas membalas plak
aku tak kesah la ra nak amik ko kat opis
tapi selalu ko nak amik aku pun takper :D


kami lunch kat restaurant vichudda
kat kota damansara
restaurant nie ader lg satu branch kat
kuang sederet ngan caltex
hahhh saper tau :d




sementara makanan sampai
wajib la amik gambo dulu kan
mmg sempoi aku pergi keja semalam
tak caya tanya zura
betul tak ra :p




zura yg malu2 nak amik gambo dia
minah nie pun sempoi gak
sama pesen ngan aku gak
pergi keja tak pakai make up pun
tapi still natural beauty lg tau
hehehehehehe



mmg sedap gila sambal tu
aku pun tak sure
sama ada sambal belacan
@ sambal lain
sbb rasa tak mcm sambal belacan pun
zura pandang jea
sbb dia ader resdung
jd belacan dia tak blh mkn
cian kan




kami berdua menu yg sama
nasi ladna
mmg sedap
mmg licin la pinggan aku
cuma pinggan zura jea yg tak licin
semua dia tak mkn..cuma nasi kuah jea yg licin
ayam n sayur langsung tak sentuh
bdk nie tak mkn sayur nie
nak amik kat pinggan dia mcm tak sopan kan :D
(sah2 kena kutuk jap lg ngan zura nie nnti)




ooooo air yg sedap
zura ~ air asam boi (agaknyer la)
aku ~ juice apple
memandangkan aku tgk air zura mcm best jea
zura terus letak sebijik asam boi dlm glass aku
aku plak kacau2 skit
dah jadi juice apple asam boi ~ sedap beb


ok zura aku dah update :D

8 kata-kata indah:

Zura said...

mmg bestlah nasi ladna dia na...tp ntah lah smlm xabis makan...

iman said...

erm...ena kat uptown pun ade satu gak vichuda nie, erm....zura tue mmg na, ngengada...mcm mane ntah nak gemuk + sihat sayur x mkn....

[-suziey-] said...

nasi ladna? sedp ek? xkembang ke ?

masviona said...

bila tgk air tuh teringat apple kasturi secret recepi...bestnya...hiksss

Nana said...

wah cedapynye...

~dARlee zURiS~ said...

mee ladna penah dengar
nasi ladna..1st time dengar
sedap ek?

zuris pun tak mkn sayur
biasanya..mr sharil dok korek2 ambik mkn
hehee...

zh-ena said...

zura - sedapkan..takper nnti kita terjah lg restaurant nie

imah - mmg pun tak mkn sayur langsung minah nie

suziey - mmg sedap..tak kembang pun..klu mee mungkin kembang kot

masviona - secret recepi lg meletopppp

nana - kecur plak tgk gambo sendiri

zuris - takper nnti zuris order n rasa sendiri tau..mmg sedap..
laaaa lg sorang tak mkn sayur..sbb tu la kecik jea org nyer :D

mama tisya said...

mmg best mkn kt vicudda tp amy slalu mkn kt uptown yg 1st skali vicudda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha