NuffnangX

Saturday, July 18, 2009

UmAiRaH BuaT ApEr Tuuuu...RaJiNnYa

mmg banyak keletah si kecik nie sekarang
pagi tadi aku nak pergi kerja
biasanya aku mmg akan siapkan umairah
dulu sebelum aku plak bersiap


bila aku dah siap semua
aku pergi depan
tgk si kecik nie
tgh buat something



hahahahaha mmg lawak
umairah dah buka seluar dia
pastu seluar tu
si kecik nie lap meja tu
rajinnya ank ibu nie :D



ank ibu buat aper tu
korang mesti pelik kan mcm maner si kecik nie
boleh buka seluar dia
aku plak tak sempat nak snap
time umairah buka seluar dia
umairah berdiri tepi meja tu
pastu tgn sebelah pegang meja
tgn lagi sebelah pegang seluar dia plak
pastu tolak2 seluar dia smp bawah kaki
pastu pegang meja ngan ke dua2 tangan
pastu umairah angkat kaki kanan
pastu angkat kaki kiri
gerakkan badan
tadaaaa seluar dh tertanggal
perghhh mmg pandai si kecik nie


hahhhh babah tgk
umairah dah tiru
gaya babah buka seluar
korang jgn pikir sayang akan terus terbogel tau
sbb biasanya sayang mmg pki seluar boxer
jadi tak la seksi


pas nie kena lebih berhati2 aper2
yg nak biat depan ank
suka tiru gaya ibu bapa
msg2
AWAS!!!



pastu umairah baling seluar dia
ke bawah plak
hah nak tau si kecik nie buat aper plak




umairah lap lantai plak
hahahahah mmg rajin la ank ibu nie
tapi maner la blh lap meja ngan lap lantai
ngan seluar tu sayang ibu


kita kena guna kain lap yg lain
harap sampai ke besar la
umairah nie akan rajin
macam aku nie :P


pagi2 lagi umairah dah buat ibu
senyum lebar :D

16 kata-kata indah:

Zura said...

rajin umairah...inilah tuah dpt anak sulong ppuan...

oli said...

setuju..budak-budak ni ikut apa yang kita buat...
rajin laaa anak dara u...anak dara sy dah malas...

oli said...

Re : husband ada kat melaka...tulah saya kena jadi supermum...

~ain said...

hahah..ena, kalau yang buka seluar gaya bebas tu ikut babah ye? kalau yang rajin macam ibu ye ena ye? hahahahhaha. lawak laaa

[-suziey-] said...

hahahaa,..panadainya umairah..jenuh la pasni dok buka suar je nk lap lantai..ekekek:D

saya said...

wahhhh..rajin tuuuuu.... meh dtang rmh auntie meh..tlg lap2 jugak. hehehehe...

Mak Su said...

mmg budak2 besar dia tu kuat memerhati, belajar dari pemerhatian.... mmg excited :)

atty's said...

leh ar buek menantu nie..

arnirina said...

sgt kiuutttt...

arnirina said...

oh ye jgn lupe amek award & tag di blog sy :)

ourluvlyhome said...

besar dah umairah....makin pandaila dia...

Nana said...

hehe..anak sapa la tu..lap meja pkai suar kecik

arianna adrizal said...

bagus2.. nk da besar tolong ibu & babah kemas rumah okeh syg :)

anne_nurqaseh said...

hahha.. lawak la umairah ni..itu le anak2 ni seronok tgk telatah dorg..
so cute j kn..

yg lagi lawak ble ena ckp cm babah tu..hahahhhar har

is@r said...

At this age, diaorg memang rajin menyimpan. :) Sooo cute!

Intan said...

Alaaa rajin nya dia! Best kan ena dah ada future "assitant" dah nie :)

Uiii pandainya dia bukak seluar sendiri yer...clever girl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha