NuffnangX

Wednesday, September 14, 2011

Selsema

rasanya dah lebih dari seminggu aku kena selsema
antibiotik badan aku memang lemah
makan ubat pun tak elok-elok lagi
nak ambil cuti tapi memikirkan kerja yang melambak
kena settle kan di atas meja nie
terus lupakan diri nak ambil MC
memandangkan cuti raya seminggu
sehingga hari nie akaun masih tak dapat nak closed lagi
geram sebab masih ader lagi yang last minute baru nak hantar SO
jadi last minute jugak la baru aku dapat buat invoice


kepala pun berat jea nie
ingat nak jea landing di surau
tapi takut dari terlelap terus jadi tertidor
nanti tak pasal-pasal tak dapat bonus hahahahahha
dah la mulut aku nie takder insurans
main cakap lepas jea depan Big Boss hahahahahhaha


malas nak pakai tisu mahal-mahal
tisu toilet pun jadi la
asalkan hidung nie kering sentiasa
nak bernafas pun payah
emmmmmmm
di luar plak hujan turun
bertambah sejuk la di finance dpt nie
huhuhuhuhuhuu

1 kata-kata indah:

Redbloodsnow said...

cian ena. get well soon ea. mmg sgt lah tak best bila flu ni. kacau mood je kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha