NuffnangX

Saturday, September 24, 2011

Nak Skit Keee...Tak Boleh :D

hari nie turn aku kena kerja
bosan skit kalau kena kerja hari sabtu nie
sebab floor aku, hanya aku sorang sahaja yang bekerja
tapi floor lain ramai orangnya sebab bercampur department
pagi nie sarapan bee hun bersama dengan air suam
tak lalu plak nak minum milo sebab tekak rasa berkahak plak pagi nie
nak buat kerja tak tahu plak nak buat aper
padahal banyak jea kerja yang kena settlekan tapi sebab mood nak buat kerja takder
baik layan dengar radio jea


malam nie kami sekeluarga akan balik ke Melaka
sepupu kawen
kami akan bermalam di rumah Mak Uda sahaja
nak menginap di hotel @ resort tak bergaji lagi huhuhuhuhu
kalau sudah bergaji lepas habis kerja lagi kami sudah blah
hari nie taman block C akan membuat open road
malam tadi sudah pasang khemah
pagi nie aku tengok p.cik man sudah bersiap sedia nak masak lemang
yummmy sedapnya malam nie dapat makan lemang
nanti aku storykan aper dia yang aku maksudkan open road nie :p

sesiapa yang bekerja hari nie
kerja molek-molek yea :p

6 kata-kata indah:

h4ni3 said...

keje sampai kul baper tu ena?
esok, turn saya pulak kena 'keje'.. huhu~

zh-ena said...

ena kerja smp pukol 1pm jea...nie pun tak sbr nak blk..bosan la kerja sorang2 hari sabtu nie

erienz said...

selamat bekerja ena...rin pun tekak rasa sakit, penangan minum air gas agaknye....buat karipap pun mkn sikitje...berminyak kan...x selesa tul tekak ni...

zh-ena said...

erienz - tu la bila tiba bulan syawal nie msg2 pasti tak sihat gara2 mkn kuih raya dan minum air berais byk sgt kan..

Redbloodsnow said...

wahhh cedapppp! zie lommmm lg bekpes taw. meh suap, suappp :D

safwana89 said...

hr sb2 lps wana x kje..wana amk mc..hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha