NuffnangX

Friday, August 26, 2011

Sebelum Dan Sesudah

di department finance nie


memang setiap meja staff ada phone sendiri


tapi phone di atas meja syikin


selalu ader problem


jadi sudah buat aduan di Logistic


hari nie baru la person yang nak check phone line syikin datang


problem phone syikin nie ialah


tengah kita bercakap tetiba jea kita takkan dengar suara


orang yang tengah kita hubungi


kalau terpijak line phone tu sendiri pun boleh terputus hubungan jugak




Encik nie tengah mengecheck phone line


bila sudah di investigate rupa-rupanya


wayar dalamnya banyak sudah terputus akibat dari lenyekkan dari kerusi


syikin dan staff sebelum nie


memang sudah hancur


Anna tengah menanya lebih detail tentang problem tersebut



sebelum pertukaran suasana



kedudukan meja kami memang sebegini



aku lebih suka keadaan yang macm nie



macam susana opis kan



tangan eric kena parkinson



ambil gambar aku bergoyang



geram jea



selepas berpakat dengan Anna



kedudukan meja shikin telah berubah



mengadap ke pintu



jadi kedudukan meja kami menjadi bentul L shape



cantik tak korang


2 kata-kata indah:

atty's said...

okeh gak tu...

selamat hari raya & maaf zahir batin

zh-ena said...

k.atty - selamat hari raya dan maaf zahir dan batin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha