NuffnangX

Monday, August 15, 2011

15 Ramadhan

Alhamdulillah sudah nak masuk 15 hari kita berpuasa
hari nie jugak aku baru start berpuasa semula
setelah bulan mengambang 8 hari yang lalu
emmm 8 hari la aku kena ganti selepas nie
InsyaAllah akan berpuasa sunat 6 hari..dan terus sambung ganti puasa
tengok pada goadaan dan cobaan di opis nie pada minggu pertama masuk ke opis nanti
pasti segala jenis kuih raya akan di angkut ke opis ... sudah pasti la


datang ke opis tadi
1st time dengar lagu raya di radio
wahhh rindunya nak dengar lagu raya
aku suka lagu raya yang evergreen punya
yang baru - baru memang tak boleh nak terima sangat
macam lagu daru P.Ramlee, Saloma, Sudirman, M.Nasir .... banyak lagi tak ingat nak tulis


kad raya
since aku dah kahwen nie
kad kawen memang aku dah tak bagi pada teman-teman
tanda ingatan cuma msg sahaja pada teman-teman
dan uacapan hari raya sejak tahun lepas melalui FB
korang masih lagi menghantar kad raya menjadi pengganti diri
rindu plak pada zaman aku rajin melayangkan kad uacapan pada teman-teman
dan kiriman balas kad raya aku akan gantungkan di dinding
kalau aku rajin aku akan cari ranting mati
dan ranting tu aku akan spray dengan gold colour dan kad akan digantungkan pada
ranting tersebut
emmmmm nostalgia sungguh la
tapi kalau saper-saper sudi nak melanyangkan kad raya untuk aku
aku terima sahaja dengan hati yang terbuka tanda kegembiraan

3 kata-kata indah:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss belum beraya awal lagi, harap terus laa mcm ni sampai sembilan bulan..hehehehe

masih mengharap ada double line pd upt test :p

atty's said...

kty masih full lagi posanya .maybe nextweek kot baru tak posa..

ada beli kad raya..tp malas lak nak nulis kenangkan nak kena beli setem..

Ya ALya said...

ya baru tadi dapat kad raya....hhehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha