NuffnangX

Friday, August 12, 2011

Apasal erkkkkk

apasal erk
bila aku buat entry letak gambar
pasti tulisan aku akan ada jarak yang besar
di antara ayat yang atas dan bawah


kenapa erk
nampak tak cantik plak entry bergambar aku
sebab nampak panjang sangat bila buat story

naper erkk
korang tahu tak nak buat macam mana
supaya jadi seperti normal

3 kata-kata indah:

Zura said...

erm..ntahlah na...setting kot..

safwana89 said...

cer kak long p kat design setting..
lps 2,pndai2 la kak long ubahkn dia g blog kak ni k blk,yerk??

zh-ena said...

zura - nak tgk setting pun tak tahu nak godek2 aper


wan - entah la puas dah godek..lagu tu jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha