NuffnangX

Thursday, August 25, 2011

Berbuka Puasa Di Kota Kemuning

berbuka puasa di Guardian branch Kota Kemuning pada

selasa malam rabu (23/08/2011)

HQ tak buat acara berbuka puasa untuk staffnya

sebelum nie plan ada tapi last minute cancell

jadi bila branch KK nak buat

aku ambil peluang untuk pergi ke sana

tak pernah sampai lagi branch KK nie


tak tahu jalan ke sana

jadi follow En.Faizul ke sana

aku dan syikin bawak anak masing-masing

dalam kereta memang haru biru jadinya

bergaduh plak si umairah dan rayyan

umairah bawak teadybear hello kitty nya

dan rayyan plak berebut nak jugak hello kitty si umairah

hah apa lagi menangis la umairah

tapi nasib baik la jugak umairah boleh mengalah

tukar dengan teadybear panda rayyan

bila rayyan dah bosan pegang kitty

dipulangnya semula kitty tu pada umairah



sakit jiwa jugak ikut En.Faizul nie

ialah sesat barat dibuatnya

di round d block boleh plak buat pusingan 2x di situ

aku dengan syikin dah tergelak2 tak ingat dalam kereta

boleh plak ikut jalan mati

geram betul

tiba masa azan magrib berkumandang

tak tahu nak makan apa ialah dalam kereta takder apa yang nak di makan

syikin plak teringat ada kek kukus yang aku bagi sampel pada dia

emmm ada la makan secubit kami berdua

selebihnya umairah dan rayyan yang telan



sampai di Branch KK semuanya tengah nak solat magrib

aku sampai terus minum air

banyak jugak lauk pauk yang di sediakan

nasi briyani..sambal ayam dia memang sedap gila

umairah dan rayyan bantai makan murtabak

sedap jugak murtabak dia



umairah duduk depan bersama dengan aku

rayyan duduk di tengah seat

nie pun berebut jugak nak berdiri tengah seat

tu yang umairah mengalah duduk di riba aku

ialah umiarah kan kakak

dia dah biasa mengalah dengan adiknya umar


sebelum naik ke atas


bergambar dulu di bawah


ada ker patut umairah ajak makan di kedai cina


hehehehhehe


rajin betul la si diela nie


kami datang dorang hidangkan untuk kami


padahal makan buffet jea


tapi nasi briyani dia memang sedap


duduk melepak selepas tercekik-cekik makan


melayan karenah umairah dan rayyan


dari kiri : Eric, En.Faizul, Din dan Syafik kot


sebelum balik dapat plak si kecik dua orang nie duit raya


dari En.Samsul


not merah lagi


sebelum balik pasti la bergambar lagi kan


dari kiri : Hanis, Pn.Azmah, Diela, Syima, Aku dan Syikin


terima kasih Branch KK kerna sudi menjemput kami berbuka


4 kata-kata indah:

Ya ALya said...

meriahnyer......

zh-ena said...

ya - mmg meriah sbb ramai pak guard :D

Zura said...

waaah..dah ada calon menantu ke na..hehe

zh-ena said...

zura - nampaknya begitu la kot..sebaya nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha