NuffnangX

Monday, August 1, 2011

Ramadhan Menjelma

hari nie semua orang sudah menjalani ibadah berpuasa

selamat berpuasa teman-teman

sama-sama kita berlumba untuk mendapatkan ganjaran yang hebat

di bulan yang mulia nie

jangan nak kejar ganjaran di shopping complex sahaja

dua-dua kena balance kan



malam tadi tak solat terawih pun

sebab ada anak kecil nie

kena ambil giliran dengan sayang

minggu sayang kerja pagi boleh la amik turn untuk pergi ke Masjid

tapi kalau sayang kerja malam

emmmm duduk jea la di rumah



nak minta adik - adik aku jagakan umar

tapi dalam hati macam tak percaya jea nak tinggalkan pada budak dua orang tu



sahur tadi makan memang best

mak dah siap masak paprik dan ikan tenggiri black pepper

aku hanya meratah lauk sahaja

nasi skit jea

cuba untuk kuruskan badan di bulan puasa nie

InsyaAllah...cobaannnnnnnnnnnn



Al-Fatihah pada teman Ayie

sebab telah pulang ke Rahmatullah semalam

1 kata-kata indah:

Zura said...

selamat berpuasa na...ayie mana na...???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha