NuffnangX

Thursday, April 19, 2012

Proton Preve'

Proton Preve' - memang cantik
harga pun mampu di miliki
ada hati nak bertukar kereta atau miliki kereta baru
ini lah saatnya
chewahhhhhh aku laks nak promo kereta nie yea :p

untuk kali nie
hati aku terpikat pada warna merah - cantik sangat
sayangggggg tetiba nak bermanja-manja dengan sayang laks :p

pilih sahaja warna pilihan hati


geram tengok bahagian depannya
memang cantik

emmmmm kena fikir nie :D

5 kata-kata indah:

atty's said...

apalagi ena.kasi rembat satu..cik abg mesti setuju

zh-ena said...

k.atty - emmmm dah tanya..ingat nak trade in dgn keta waja tapi nilai keta waja dah takder tak blh nak beli la huhuhuhuhuh
abiskan la dulu habis keta waja baru blh beli kereta yg baru uwaaaaaa

munna said...

mmg cantik dah ala2 honda city je munna tgk

Zie Madini said...

eee..yang warna merah tu super lawa laaaaaa. syg zie baruuuu je taun lepas beli keta baru. tak kan nk tuka. hishhh...sygnyaaaaaaaaaaaa. hehe

eMMe said...

cantik..byk pilihan color dia pun menarik, baik beli heeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha