NuffnangX

Wednesday, April 25, 2012

Sudah Sampai Parcelnya

cekak rambut kain felt yang aku order pada hari isnin
sudah sampai dengan selamatnya di ofis aku nie

bila sampai parcel nie
tak sabar-sabar nak buka :D
bila buka
wahhhhhh menarik da'bom
mesti umairah dan pija suka
warna terangkan kesukaan budak-budak
untuk umairah = orange + hijau terang
pija = purple + hijau cair
esok nak cari dress untuk budak berdua nie
bertemakan warna cekak masing-masing


di samping ada cekak rambut di dalamnya
aku terima jugak keronsang mutiara berwarna biru
wahhhhhhh memang cantik
hadiah kemenangan dahulu
meneka warna kain untuk hari raya tahun nie eheh
Thanks Azie

bila sudah buka
sebelum anak melaram
biar ibunya melaram dulu pakai cekak nie hahahahhaha
comel kan :p

jadi saper-saper nak order
untuk anak..anak buah..sepupu..diri sendiri..
boleh la order dari Pn.Azie
murah...cantik...dan yang pasti cepat sampai ke tangan anda


10 kata-kata indah:

FirZie83 said...

thanx kak coz tlg promote..hihi...azie lega bila akak suka...bukan apa kak...takut akak x suka ja...huhu...anyway..tq banyak ya kak...hihi

mummy_ayu said...

Ayu pun dah order gak 1 untuk Iris..tapi lum transfer lagi..ingat balik kang nak transfer payment tapi guna maybank2u gak la..sbb member yg ada CIMB tu (kadang2 tumpang kat dia) mc plak..

Yaati Nor said...

jalan-jalan kat sini..salam pekenalan

Zura said...

mesti umairah ngan pija suke..

zh-ena said...

azie - member blog apa salahnya tlg promo sekali kan

ayu - yea ker..mesti iris tak sbr nk dptkan cekak rambut dia kan

yati - salam kenal jugak..

zura - mesti punya la si kecik tu

Sidratul Muntaha said...

klu order dgn edible image sekali ayu charge dlm rm100 -rm120 je sbb guna creamcheese frosting n buttercream.

..::..aRe-Na..::.. said...

salam kenal..cantek,mesti ank2 suka tuh..hihi

zh-ena said...

ayu - ena nak order

are-na - salam singgah..thanks sudi singgah ke blog ena

CuTeMiUt78 said...

wah.. lama tak singgah sini.. dah byk perubahan.. cantik rumah sekarang ni.. ena design sendiri ke.. ??

hik..hik..hik.. so nice.. cam nak tempah gak la utk anak buah..

zh-ena said...

cutemiut - salam kak..tak la ena tempah layout ena nie..nak order blh tengok kat bwh sekali yg create blog ena nie..
tempah kak jgn tak tempah..murah jea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha