NuffnangX

Monday, April 23, 2012

Cekak Kain Felt From Azie

salam semua
apa citer korang hujung minggu yang lepas
eku....emmmmmm
sibuk dengan class dan assignment yang kena hantar lagi 2 minggu huhuhuhuhu

korang suka tak dengan cekak seperti gambar di atas
salah seorang member blogger menerima tempahan kreatif cekak
boleh letak nama atas cekak tersebut
aku suka laks
sebab bila tengok cekak nie
teringat pada umairah dan pija

jadi tadi terus jea sms dengan Azie
aku nak order cekak cute tu
memula time lunch tadi nak bank in terus ke akaun cimb bank Azie
tetiba laks aku boleh tertinggal detail Azie di atas meja ofis
sms Azie untuk dapatkan no.akaun
tapi Azie sibuk menjaga baby tak dapat nak buka online
jadi emmmm tak dapat nak bank in duit tersebut

jadi masuk jea ofis terus buka HLBB
terus transfer duit RM28.00 ke akaun Azie
tapi duitnya akan dapat selepas 2 hari la yea
Azie dapat jea duit berathu pada Ena yea :D

cekak nie harganya RM10.00
courier charges RM8.00
murah dan semestinya cute dan comel

jadi sesiapa nak order 

4 kata-kata indah:

Zura said...

COMEL..

mummy_ayu said...

memang nak buat gak mcm nie untuk Iris..harus la terjah nie..

Zie Madini said...

eeeeeeeeeeeeeeee...comel giler!

FirZie83 said...

tq kak ena coz tlg promote ;p..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha